Sport

Victor Angelescu anunţă planurile de play-off pentru Rapid: “Domnul Şucu mi-aş dori să vină în calitate de coacţionar. O să avem buget de primele 6”

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, anunţă planuri de play-off la Rapid după victoria cu 3-0 în faţa Botoşaniului. Finanţatorul susţine că milionarul Dan Şucu îşi doreşte să vină în acţionariatul clubului.
02.04.2022 | 23:49
Victor Angelescu anunta planurile de playoff pentru Rapid Domnul Sucu mias dori sa vina in calitate de coactionar O sa avem buget de primele 6
Victor Angelescu anunţă planurile de play-off pentru Rapid: "Domnul Şucu mi-aş dori să vină în calitate de coacţionar. O să avem buget de primele 6". Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 3-0 primul meci oficial de pe stadionul Giuleşti în faţa celor de la FC Botoşani. Echipa lui Adi Mutu a făcut spectacol într-o atmosfera extraordinară pe noua arenă.

Victor Angelescu, emoţionat de atmosfera de pe stadionul Giuleşti: “Cea mai frumoasă de când sunt eu patron”

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a declarat la finalul meciului că i s-a făcut pielea găină în timpul meciului, trăind atmosfera de pe Giuleşti şi că obiectivul pentru actuala stadiune este salvarea de la retrogradare:

ADVERTISEMENT

“A fost o atmosferă senzațională, cea mai frumoasă de când sunt eu patron. Și am jucat și cu FCSB și alte meciuri importante. Mi s-a făcut pielea de găină în timpul meciului. Obiectivul clubului și al antrenorului este să nu ajungem aproape de locurile retrogradabile.

“Mutu nu a fost contestat niciodată și a demonstrat că este un antrenor foarte bun”

Dar dacă se poate mai mult, ne vom lupta. Mai sunt etape de jucat, nu ne gândim la Europa. E incipient. Patru meciuri, patru victorii. Am vorbit cu Adi Mutu de 3 ori, când a semnat, la conferință și azi. Dar din ce discut la club, toată lumea e mulțumită.

ADVERTISEMENT

Mutu nu a fost contestat niciodată și a demonstrat că este un antrenor foarte bun. Avem mare încredere în el. Am rămas surprins la golul lui Sefer, nu mă așteptam să dea la poartă. Mă bucur pentru el”, a spus Angelescu la Orange Sport.

“Obiectivul de anul viitor va fi intrarea în play-off. Vom avea și alt buget. O să avem un buget de primele 6”

Pentru sezonul viitor, Rapid are alte planuri. Patronul Victor Angelescu a anunţat că îl doreşte în acţionariat şi pe milionarul Dan Şucu, iar odată cu venirea acestuia bugetul ar fi unul de play-off:

ADVERTISEMENT

“Avem un proiect în derulare cu domnul Șucu și îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza, vom face anunțul. Să vină în calitate de coacționar, normal. Cred că și el își dorește, vom vedea. Obiectivul de anul viitor va fi intrarea în play-off. Vom avea și alt buget. O să avem un buget de primele 6”, a spus Angelescu. 

Rapid, şansă de calificare în Conference League!

Rapid a devenit lider în play-out odată cu succesul în faţa trupei lui Croitoru. Ambele echipe au câte 29 de puncte, trei mai puţin decât UTA Arad, echipă care va primi etapa viitoare vizita Rapidului.

ADVERTISEMENT

Giuleştenii au o şansă să ajungă în Europa de pe locurile de play-out. Primele două clasate joacă între ele pentru a merge la barajul pentru Conference League cu echipa care încheie pe locul trei în play-off.

ADVERTISEMENT