Sport

Victor Angelescu, categoric în războiul FCSB – CSA: „Pentru mine, ei sunt Steaua! Eu așa le spun”

Victor Angelescu a avut o declarație surpinzătoare, prin care și-ar putea pune suporterii Rapidului în cap, declarând că FCSB este Steaua.
08.03.2023 | 20:38
Victor Angelescu categoric in razboiul FCSB  CSA Pentru mine ei sunt Steaua Eu asa le spun
CSA Steaua a emis un comunicat oficial cu privire la decizia ÎCCJ. Sursă foto: fcsb.ro.
ADVERTISEMENT

Patronul Rapidului consideră că FCSB este de fapt Steaua și nu este de acord cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, despre care spune că nu își are loc în campionatul României, după felul în care au evoluat lucrurile în țara noastră.

Victor Angelescu, declarație-șoc prin care și-ar putea pune suporterii Rapidului în cap

Victor Angelescu este de părere că FCSB este de fapt adevărata Steaua și a criticat felul în care își desfășoară activitatea Clubul Sportiv al Armatei Steaua, spunând că în 2023 nu ar trebui să mai existe cluburi departamentale:

ADVERTISEMENT

„Da, așa spun FCSB-ului, îi spun Steaua. Daniel Niculae, cei din club, îi zic FCSB. Eu recunosc că îi spun Steaua. Eu așa îi percep pe cei din Liga 1, ca fiind Steaua, nu pe cei din Liga 2.

Eu nu cred că un club al Armatei poate intra în prima ligă în anul 2023 sau 2024. Atunci ar trebui să ne mutăm toți mai la… trebuie să respectăm istoria, știm de unde pleacă, dar n-ar trebui să mai existe cluburi departamentale”.

ADVERTISEMENT

„Rămân în fotbal și dacă promovează, ce să fac? Nu am treabă cu Steaua, eu sunt la Rapid, dar nu mi se pare normal.  Nu m-am gândit cum îi voi spune dacă promovează, probabil atunci va fi Steaua și FCSB.

Din punctul meu de vedere ar fi trebuit să existe o singură Steaua, un singur Dinamo, o singură Craiova, nu să fie problemele care sunt în prezent. Asta este părerea mea!”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Noi, patronii, avem 49,99% din Rapid!”

Victor Angelescu a continuat și a vorbit despre felul în care este împărțit Rapidul, dezvăluind că 0,2% aparține Academia Rapidului: „Noi, patronii Rapidului, avem oficial 49.99%. Și 0.02% are Academia Rapid.

A fost de la început, din Liga a 4-a. E un ONG. Așa cum au și alte cluburi. Așa a fost dinainte să vin, pentru că mai întâi s-a jucat în Liga a 4-a cu Academia Rapid”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Cristi Săpunaru nu și-a prelungit încă înțelegerea cu noi, dar am un acord verbal cu el și va semna. Deci nu se pune problema să nu rămână, va semna în curând prelungirea și va fi jucătorul nostru și pentru anul următor”, a mai spus patronul Rapidului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „12” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT