Sport

Victor Angelescu, despre transferul lui Rareș Ilie: „Îl vor cluburi mari din primele 4-5 campionate din Europa”. Anunță noi achiziții pentru Rapid. Exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că „giuleștenii” au primit mai multe oferte importante pentru Rareș Ilie (19 ani).
12.07.2022 | 12:02
Victor Angelescu despre transferul lui Rares Ilie Il vor cluburi mari din primele 45 campionate din Europa Anunta noi achizitii pentru Rapid Exclusiv
Rareș Ilie este evaluat conform Transfermarkt la 1,3 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Presa din Franța anunță că Nice a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru decarul Rapidului, Rareș Ilie, iar FANATIK l-a contactat pe Victor Angelescu pentru a afla mai multe detalii.

Victor Angelescu a dezvăluit pentru FANATIK că Rapid a primit mai multe oferte pentru Rareș Ilie

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre transferul lui Rareș Ilie.

ADVERTISEMENT

„Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”.

ADVERTISEMENT

Lucien Le Favre, noul antrenor al lui Nice, îl dorește pe Rareș Ilie potrivit jurnalistului de la RMC Sport, Loic Tanzi. Nice este un club cu o medie de vârstă foarte scăzută, care pune mare accent pe jucătorii tineri.

Rapid, aproape de un nou transfer: „O să mai vină minim doi jucători!”

Victor Angelescu a mai dezvăluit pentru FANATIK că Rapid va mai face cel puțin două transferuri: „O să mai vină minim 2 jucători.

ADVERTISEMENT

Suntem aproape de a încheia o negociere cu un jucător străin care a mai jucat în campionatul României și pentru celălalt nu avem încă negocieri atât de avansate”, a mai spus patronului Rapidului pentru site-ul nostru.

Rareș Ilie a jucat 38 de meciuri în acest sezon la Rapid și a reușit șase goluri și zece pase decisive, fiind evaluat conform Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv a participat și cu România U19 la Campionatul European din Ungaria. Are 12 meciuri, pentru care a reușit două goluri și un assist.

  • 1.300.000 de euro e cota lui Rareș Ilie conform Transfermarkt 
ADVERTISEMENT