Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de importantă este victoria obținută de giuleșteni în procesul pentru marcă și siglă? Victor Angelescu: „Exista riscul să nu mai putem folosi numele Rapid!”. Video exclusiv

Victor Angelescu a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre „dubla” victorie a Rapidului obținută în instanță pentru păstrarea mărcilor și a siglei.
27.01.2023 | 13:14
Cat de importanta este victoria obtinuta de giulesteni in procesul pentru marca si sigla Victor Angelescu Exista riscul sa nu mai putem folosi numele Rapid Video exclusiv
Victor Angelescu a vorbit despre victoria în instanță obținută de Rapid. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani, AFC Rapid și FC Rapid 1923 s-au dat în judecată reciproc pentru a-și interzice reciproc folosirea numelui și a emblemei, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Victor Angelescu, unul dintre acționarii celor de la Rapid, a oferit detalii la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre victoria obținută în instanță de către echipa pe care o patronează.

Victor Angelescu a vorbit despre triumful obținut în instanță pentru marca Rapid: „Am intrat în normalitate”

Rapid a obținut două victorii importante în instanță în fața celor de la AFC Rapid, deoarece echipa din SuperLiga a câștigat atât dreptul pentru păstrarea mărcilor, cât și procesul privind sigla cu vulturul pe care o vor putea folosi exclusiv.

ADVERTISEMENT

Într-o intevenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Angelescu a oferit detalii despre victoria obținută de Rapid și a mărturisit că AFC Rapid mai poate riposta printr-un recurs în termen de 30 de zile la Înalta Curte.

„Este o victorie mare, suntem fericiți și am intrat în normalitate. Este deja în apel această decizie, se poate face recurs la Înalta Curte. Teoretic, n-are trebui să fie probleme.

ADVERTISEMENT

Așa cum am spus, noi credem că adevărul este de partea noastră. Suntem aproape convinși, așteptăm această victorie de ceva timp”, a spus Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Victor Angelescu avea un plan B în cazul în care Rapid pierdea în instanță: „Ar fi fost o problemă”

AFC Rapid a cerut în instanță anularea mai multor mărci folosite de FC Rapid 1923, iar clubul din SuperLiga a ripostat, solicitând anularea mărcii Asociația Fotbal Club Rapid București, înregistrată în anul 2017.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a precizat că în cazul unei înfrângeri ar fi avut un plan B la îndemână, însă ar fi existat probleme. „Aveam și un plan B, dacă pierdeam, dar nu am mai putut folosi marca cu vulturul și celelalte mărci pe care le-am cumpărat la licitație.

Ar fi fost o problemă, de-asta ne-am bătut atâta timp. Eu cred că am fi putut numele de Rapid, mai sunt și alte echipe care folosesc numele Rapid, cum există la Liga 4”, a mai spus finanțatorul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, anunț clar după victoria Rapidului în instanță: „Așa ar fi trebuit să fie de la început”

Victor Angelescu a recunoscut faptul că există posibilitatea ca giuleștenii să nu poată folosi numele și a amintit importanța victoriei pentru „suflarea giuleșteană”.

„Există și risc să nu putem, să folosim acel nume, dar pentru noi este foarte important ce înseamnă mărci istorice, inclusiv cea cu vulturul, s-a dovedit așa cum ar fi trebuit să fie de la început. Că sunt la noi, că au fost achiziționate corect. Noi suntem continuatori ai Rapidului. 

Nu, în acest moment noi nu putem să avem un dialog cu cealaltă parte. Nu suntem genul de oameni care să cădem la un anumit șantaj și nu cred că avem ce să vorbim cu ei”, a spus Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT