Fotbal intern

Victor Angelescu, dezvăluiri despre investițiile de la Rapid: ”Am suficienți bani să susțin echipa în Liga 1”

10.02.2020 | 14:47
Victor Angelescu dezvaluiri despre investitiile de la Rapid Am suficienti bani sa sustin echipa in Liga 1
ADVERTISEMENT

Patronul echipei Rapid, Victor Angelescu, a dezvăluit suma pe care a investit-o de când s-a implicat la gruparea giuleșteană și a dat asigurări că poate susține formația în cazul promovării în Casa Pariurilor Liga 1.

Victor Angelescu, dezvăluiri despre investițiile de la Rapid: ”Am băgat între 1,5 și 2 milioane de euro”

”Eu am investit doar banii mei la Rapid. Cred că între 1,5 și 2 milioane de euro. Eu cred că contează și norocul. De mic am intrat în finanțe, am mai multe afaceri”, a declarat patronul giuleștenilor la emisiunea ProSport Live.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să vorbesc despre averea mea, dar am suficient încânt să susțin Rapidul și acum, dar și în Liga 1. Nu știu câți bani am acum la mine. Eu folosesc cardurile”, a spus Victor Angelescu despre investițiile de la Rapid.

”Cred că o să jucăm pe acel stadion în Liga 1”

”Cred că am 1.000 – 2.000 de lei, dar am cardurile. Nu sunt genul să port 100.000 de euro în buzunar. Eu cred că domnul Copos are mai mulți bani decât mine”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

”Acum înţeleg că, oficial, în toamnă, stadionul din Giuleşti va fi gata, dar acum aşteptăm să vedem şi noi. Nu pot să spun eu exact. Şi noi ţinem legătura cu cei de la CNI. Eu cred că o să jucăm pe acel stadion în Liga 1, după prima parte a campionatului”, a afirmat patronul.

”Fotbalul nu se face cu 100.000 – 200.000 de euro”

Victor Angelescu a vorbit și despre implicarea fanilor dinamoviști în viața clubului: ”E foarte frumos că există programul ăsta socios, dar eu nu cred că poate să funcționeze pe o perioadă lungă de timp”.

ADVERTISEMENT

”Fotbalul nu se face cu 100.000 – 200.000 de euro. Eu cred că suporterii noștri ar face de 10 ori mai mult. Nu știu dacă sunt atât de mulți suporteri în România ca să susțină clubul”, a menționat Angelescu.

Rapid, visează la promovare

După disputarea a 20 de etape, Rapid București se află pe locul trei în clasamentul din Liga 2, cu 35 de puncte, la șase puncte în urma liderului UTA Arad, dar la doar două de CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Pe 18 și 19 martie, la Secția a V-a civilă de la Tribunalul București sunt programate două procese neobișnuite având ca protagoniste cele două cluburi private care revendică moștenirea Rapidului. FANATIK a aflat motivul pentru care cele două cluburi au ajuns la judecată.

ADVERTISEMENT