Sport

Victor Angelescu e nemulțumit de sancțiunea lui Săpunaru: „Pe ce motiv să îl suspende?”. Ce spune despre absența lui Horațiu Moldovan din echipa națională

Cristian Săpunaru, căpitanul celor de la Rapid București, a fost suspendat o partidă după incidentele de la meciul FC ”U” Craiova 1948 - Rapid București.
29.09.2022 | 12:22
Victor Angelescu e nemultumit de sanctiunea lui Sapunaru Pe ce motiv sa il suspende Ce spune despre absenta lui Horatiu Moldovan din echipa nationala
Reacția lui Victor Angelescu după ce Săpunaru și-a primit sancțiunea: „Pe ce motiv să îl suspende?”. Ce spune despre absența lui Horațiu Moldovan din echipa națională. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristian Săpunaru nu a putut să evolueze în victoria Rapidului din play-off-ul Cupei României Betano, scor 0-3 cu CS Afumați. „Căpitanul” giuleștenilor nu a contribuit la succesul „alb-vișiniilor” după ce și-a primit sancțiunea în urma incidentelor din meciul cu FC ”U” Craiova 1948.

Victor Angelescu, nedumerit de sancțiunea aplicată lui Cristi Săpunaru: „Pe ce motiv să îl suspende?”

Suspendarea de o partidă primită de Cristi Săpunaru a fost considerată nesemnificativă de mai multe voci din fotbalul românesc. Nu de aceeași părere este și Victor Angelescu. Acționarul Rapidului nu înțelege bazele care au stat la decizia Comisiei de Disciplină de a-l suspenda pe Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred că era normal să-l suspende. Dacă îmi spuneți exact pe ce motiv, ce, unde scrie că ar trebui să-l suspende. Ce spune legea, ce spun regulamentele. Dar, mă rog”, a spus Victor Angelescu, la Pro Arena.

Adrian Mutu a răsuflat ușurat pentru că suspendarea lui Cristi Săpunaru a venit chiar înaintea duelului facil din Cupa României Betano cu CS Afumați. De aceeași părere este și Victor Angelescu. „Ținând cont că a venit înaintea meciului cu Afumați, nu ne-a afectat atât de mult”, a spus acționarul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, fair-play la adresa lui Edi Iordănescu: „Mi-aș fi dorit să joace Horațiu. E decizia antrenorului”

Victor Angelescu a dat dovadă de fair-play și a respectat decizia lui Edi Iordănescu de a-l titulariza în poarta naționalei României pe Ionuț Radu. Horațiu Moldovan a fost doar rezervă și nu a prins niciun minut între buturile primei reprezentative.

„Mă uit ca orice susținător al naționalei, toată lumea cred că ține cu echipa națională, altfel nu ai cum.

ADVERTISEMENT

Normal că mi-aș fi dorit să joace (n.r. Horațiu Moldovan), dar ținând cont că au avut niște rezultate bune în aceste meciuri sunt mulțumit, e decizia antrenorului, Ionuț Radu cred că și-a făcut datoria foarte bine, normal că mi-aș fi dorit să joace Horațiu, dar până una alta, țin cu România”, a adăugat Victor Angelescu.

Victor Angelescu, despre obiectivul Rapidului: „Nu avem șanse reale la titlu”

Rapid București este pe locul 2 în SuperLiga, la egalitate de puncte cu liderul Farul Constanța. Totuși, Angelescu nu se gândește la titlu și a mărturisit că obiectivul clubului este calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem implicați în lupta pentru play-off. Sperăm să ajungem în play-off cu un număr decent de puncte. Dar noi nu avem obiectiv titlul și nu cred că în acest sezon avem șanse reale la titlu.

Nu ar zice nimeni nu, normal că n-am zice nu, dar trebuie să îndeplinim obiectivul. Suporterii, e normal să-l dorească (n.r. titlul), și eu îmi doresc. Trebuie să fim obiectivi. Din punctul meu de vedere, nu avem șanse foarte mari să câștigăm titlul în acest an pentru că o echipă campioană se construiește nu se creează într-un an”, a declarat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT