Sport

Victor Angelescu face anunțul așteptat de toți fanii Rapidului: „Am semnat contractul!”. Cine investește alături de el. Exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunțat că formația sa a semnat contractul cu cei de la Clubul Sportiv pentru închirierea noului stadion din Giulești. Rapid - FC Botoșani va fi primul meci oficial.
29.03.2022 | 20:32
Victor Angelescu face anuntul asteptat de toti fanii Rapidului Am semnat contractul Cine investeste alaturi de el Exclusiv
Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunțat că formația sa a semnat contractul cu cei de la Clubul Sportiv pentru închirierea noului stadion din Giulești
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, a avut loc inaugurarea noului stadion „Rapid”. La eveniment au fost invitate numeroase legende ale clubului alb-vișiniu.

Victor Angelescu a semnat contractul de închiriere al noului stadion „Rapid”

Victor Angelescu susține că a semnat contractul de închiriere a noii arene din Giulești. Astfel că prima partidă oficială, pe care Rapid o va disputa pe noul stadion, este cea cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Contractul a fost semnat. Sperăm ca primul meci oficial, de pe noul stadion, să fie cel cu FC Botoșani”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Victor Angelescu: „Singura colaborare este cea cu domnul Șucu!”

Finanțatorul Rapidului spune că, din vară, la echipa giuleșteană se va implica și Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert. Omul de afaceri din industria mobilei va investi în centrul de copii și juniori al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„Singura colaborare, pe care deja am anunțat-o, este cea cu domnul Șucu, pentru tot ce înseamnă partea de juniori și vom vedea dacă, în viitor, putem să extindem și pe mai mult. Dar este singura discuție pe care am avut-o”, a mai spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu: „Sunt foarte fericit că am revenit acasă!”

În încheiere, Victor Angelescu și-a exprimat bucuria pentru faptul că Rapid va reveni pe stadionul din Giulești și, totodată, se așteaptă ca suporterii giuleșteni să vină în număr mare la fiecare meci al echipei favorite, jucat acasă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit că am revenit acasă. A fost un eveniment foarte reușit. Pentru ei l-am făcut (n.r. pentru suporteri), în principal. Dacă ei sunt mulțumiți, înseamnă că ne-am atins scopul. Stadionul va crea o anumită emoluție. Mai avem câteva meciuri, probabil că suporterii vor veni în număr destul de mare”, a încheiat Victor Angelescu.

În prezent, Rapid se află pe locul 8 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 26 de puncte. Partida Rapid – FC Botoșani este programată sâmbătă, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Caracteristicile noului stadion „Rapid”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP
  • 39 milioane de euro a costat arena Rapidului
ADVERTISEMENT