Sport

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, știe de ce nu se iau măsuri dure în Liga 1: „Am ajunge să jucăm cu doar vreo 6-8 echipe”

Victor Angelescu este de partea Federației Române de Fotbal, explicând că multe propuneri ale FRF-ului se izbesc de refuzul instant al cluburilor. Patronul Rapidului a spus și de ce nu se iau măsuri dure în campionat.
24.03.2022 | 09:37
Patronul Rapidului Victor Angelescu stie de ce nu se iau masuri dure in Liga 1 Am ajunge sa jucam cu doar vreo 68 echipe
Victor Angelescu știe de ce nu se iau măsuri dure în Casa Pariurilor Liga 1.
ADVERTISEMENT

Totodată, Victor Angelescu este de partea Federației Române de Fotbal, explicând că multe propuneri ale FRF-ului se izbesc de refuzul instant al cluburilor.

Patronul Rapidului știe de ce nu se iau măsuri dure în Casa Pariurilor Liga 1

Victor Angelescu, patronul Rapidului, este de partea Federației Române de Fotbal și consideră că unele propuneri ale FRF-ului sunt venite în ajutorul fotbalului românesc, însă nu sunt agreate de multe cluburi:

ADVERTISEMENT

„Cine vine trebuie să aibă un plan foarte bun. Eu cred că FRF ar trebui să ia niște măsuri clare. Eu încerc să văd și partea Ligii și a Federației și mă gândesc că dacă ar face-o, am ajunge să jucăm cu doar vreo 6-8 echipe.

Există soluții, am vorbit despre drepturile TV, care se plătesc în două tranșe. Totuși nu e fezabil să te axezi doar pe ele. E o soluție să fie plătite drepturile TV lunar, ca să poată fi plătite salariile, spre exemplu”.

ADVERTISEMENT

„Dar, știți că sunt două cazuri, Gaz Metan și Clinceni, dar poate mai sunt și altele care rostogolesc datorii, care vor primi banii din drepturile TV și care în curând nu vor mai avea cum să-și plătească fotbaliștii”, a mai declarat patronul giuleștenilor.

„Să știți că FRF nu gândește rău!”

Victor Angelescu a continuat și a explicat de ce consideră că Federația Română de Fotbal are propuneri bune, venite în ajutorul fotbalului din România:

ADVERTISEMENT

„Am fost chiar eu la o ședință la FRF și să știți că ei nu gândesc rău treaba asta cu banii!”.

„Și Federația când vrea să implementeze, vin unele cluburi care nu sunt de acord, cum a fost și cu sumele atribuite Academiilor de fotbal ale cluburilor, când au fost multe cluburi împotriva celor 5% atribuite juniorilor”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Asta mi se pare culmea, nu e posibil așa ceva. Cum, nici 5% pentru cea mai importantă parte dintr-un club?!”, a exclamat Răzvan Raț.

ADVERTISEMENT