Sport

Victor Angelescu îi ia apărarea lui Săpunaru după incidentele de la FCU Craiova – Rapid: „Dacă se întâmpla așa ceva pe Giulești, ne linșau toți! Suntem în Evul Mediu!?”. Exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit pentru FANATIK despre incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948.
11.09.2022 | 13:07
Victor Angelescu ii ia apararea lui Sapunaru dupa incidentele de la FCU Craiova  Rapid Daca se intampla asa ceva pe Giulesti ne linsau toti Suntem in Evul Mediu Exclusiv
Rapid rămâne pe primul loc în SuperLiga după înfrângerea cu FC U Craiova 1948. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Scandal-monstru la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid, cu Cristi Săpunaru în prim plan. Victor Angelescu a cerut prin intermediul FANATIK o suspendare record pentru echipa lui Adrian Mititelu.

Victor Angelescu cere sancțiuni aspre din partea LPF: „ Să fie suspendată Craiova vreo 20 de etape!”

Victor Angelescu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, dar și despre starea de sănătate a lui Adrian Mutu, marele absent al Rapidului: „Adi e foarte bine. Deseară sau mâine va fi externat. Sperăm să fie cât mai rapid alături de echipă. Nu știu să îți spun sigur când poate reveni la antrenamente, dar sigur va fi pe bancă la meciul cu Mioveni”.

ADVERTISEMENT

Patronul Rapidului îi ia apărarea lui Cristi Săpunaru și este ultragiat de ceea ce s-a întâmplat la meciul cu FC U Craiova 1948: „Eu cred că se pune foarte mult accent și e incredibil cât de mult și de prost se vorbește despre un jucător sau altul, când sunt niște reguli foarte clare au fost încălcate grav de cealaltă echipă.

Nu ai voie să ai suporteri la vestiare! Vă dați seama ce ar însemna să fie pe acolo pe la vestiare Gigi Corsicanu după meciul cu Steaua?!  Nu poți să ai așa ceva și nu există! Suntem în Evul Mediu, chiar așa? 20 de oameni cu brațele cât munții care nu au nicio treabă cu clubul pe la vestiare”.

ADVERTISEMENT

Nu exista asta, nu era niciun conflict! Că unii vor să scoată țapi ispășitori sau că se putea acționa mai bine sau mai rău, asta e altceva. Dar când ai o lipsă crasă de securitate și sunt 70.000 de oameni fără escuson la vestiare, e o problemă foarte gravă”.

Victor Angelescu îi ia apărarea lui Cristi Săpunaru: „Mi se pare o tâmpenie să fie linșat. De ce să fie suspendat?”

Victor Angelescu nici nu vrea să se gândească că Săpunaru ar putea fi suspendat după ce s-a luat la bătaie cu un bodyguard al lui Adrian Mititelu: „Mi se pare o tâmpenie să fie linșat Săpunaru de toată lumea. De ce să fie suspendat? Să fie suspendată Craiova vreo 20 de etape! Ce ar însemna ca noi pe Giulești să lăsăm să intre suporteri sau oameni de genul din galerie după meciul cu Steaua, să facă mișto după ce pierd și să le mai și suspende jucătorii vreo 2-3 etape, pe Tănase sau Coman. Nu e normal așa.

ADVERTISEMENT

Normal că mă aștept să fie suspendată și amendată drastic Craiova! Nu e normal ce s-a întâmplat! Nu au respectat securitatea la nivelul vestiarelor și trebuie aplicat regulamentul. Nu se poate așa ceva și sper să fie sancționați drastic”.

Victor Angelescu e convins că dacă aceste incidente ar fi avut loc în Giulești, Rapid ar fi plătit cu vârf și îndesat: „Repet, dacă se întâmpla așa ceva pe Giulești ne linșau toți! Acum tot Săpunaru e atacat. Cum să intre suporterii la vestiarul jucătorilor. Poștașu’ sau mai știu eu cine. Trebuie ca de acum încolo să existe măsuri de securitate la toate meciurile. Cum să ai tupeul să faci așa ceva ca organizator? Trebuie trași la răspundere clar. Punct”.

ADVERTISEMENT

Adi Mutu ar putea să mai primească un atacant la Rapid: „Ori vine un atacant liber, ori nu mai vine absolut nimic”

Victor Angelescu a mai declarat că Rapid ar putea să mai transfere un vârf de atac: „În momentul de față ori vine un atacant liber, ori nu mai vine absolut nimeni. Rapid în momentul de față se bate pentru play-off, nu pentru titlu. Ăsta e obiectivul”.

Rapid a pierdut cu 1-0 la FC U Craiova 1948, însă Victor Angelescu e sigur că „giuleștenii” ar fi plecat neînvinși dacă Alexandru Ioniță nu era eliminat: „Cel mai mult a contat că am jucat în zece oameni din minutul 30. Nu cred că luam niciodată bătaie dacă nu avea roșu Ioniță. Asta a fost. A fost foarte greu să jucăm în zece oameni, mai ales că nu am făcut o partidă strălucită.

Și gazonul a fost foarte prost dar nu trebuie să ne căutăm scuze. Mergem mai departe și trebuie să ne revenim cu Mioveni. Putem să și pierdem, nu e problemă”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 21 de puncte are Rapid, liderul din SuperLiga, după 10 etape
ADVERTISEMENT