Sport

Victor Angelescu îl vrea pe Horațiu Moldovan în poarta naționalei: „E cel mai bun!”. Ce jucător de la Rapid ar mai fi dorit la lot

Victor Angelescu îl vrea pe Horațiu Moldovan în poarta naționalei României, despre care a spus că este cel mai bun din campionat.
21.09.2022 | 20:10
Victor Angelescu il vrea pe Horatiu Moldovan in poarta nationalei E cel mai bun Ce jucator de la Rapid ar mai fi dorit la lot
Victor Angelescu îl vrea pe Horațiu Moldovan în poarta naționalei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului a vorbit și despre jucătorii convocați la lotul naționalei, fiind de părere că Alex Ioniță ar fi putut reprezenta o opțiune pentru Edi Iordănescu, pentru duelurile cu Finlanda și Bosnia.

Victor Angelescu îl vrea pe Horațiu Moldovan în poarta naționalei

Victor Angelescu a vorbit despre lotul echipei naționale, explicând motivele pentru care l-ar vedea pe Horațiu Moldovan titular în poarta „tricolorilor” în fața lui Ionuț Radu și Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că Florin Niță nu va fi selecționat și a anunțat venirea la lot a lui Ionuț Radu.

„M-aș fi așteptat să-l convoace și pe Ioniță, în rest știam cum va fi selecția. Sefer e la U21. Tamaș și Săpunaru ar fi buni pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Noi avem destul de mulți români față de alte echipe. Eu cred că atâta timp cât Niță nu e convocat, din campionatul României, cred că Moldovan e cel mai bun. Ar putea să joace în fața lui Ionuț Radu și Târnovanu”.

„Ionuț Radu e un portar foarte bun, dar mai și greșește. De când sunt eu, Moldovan a făcut o singură greșeală”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Victor Angelescu

Și Helmut Duckadam s-a exprimat părerea în privința portarului care ar trebui să apere buturile „tricolorilor”, dându-i dreptate lui Victor Angelescu.

„Și eu l-aș alege pe Moldovan. Târnovanu a avut meciuri foarte bune, dar a scăzut în ultimele etape. E un portar de viitor, îl ajută și echipa, are de apărat destul de mult la echipa sa”, a spus „Eroul de la Sevilla”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important în fotbal e rezultatul. Ne trebuie rezultate, bineînțeles și un joc bun, dar echipa națională cred că are nevoie mai mult de rezultate bune”, a mai adăugat Victor Angelescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT