Sport

Victor Angelescu, îngrijorat după Gaz Metan – Rapid 1-1: „Ne îndepărtăm și mai mult de play-off!”. Ce a decis în privința lui Mihai Iosif. Exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după remiza înregistrată de echipa sa în fața celor de la Gaz Metan, scor 1-1.
05.02.2022 | 11:14
Victor Angelescu ingrijorat dupa Gaz Metan  Rapid 11 Ne indepartam si mai mult de playoff Ce a decis in privinta lui Mihai Iosif Exclusiv
Victor Angelescu, patronul Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, după remiza înregistrată de echipa sa în fața celor de la Gaz Metan, scor 1-1
ADVERTISEMENT

Gaz Metan și Rapid au remizat, 1-1, în etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1. Pentru Gaz Metan, a marcat Mihai Lixandru, în timp ce golul giuleștenilor a fost semnat de Petre Goge.

Victor Angelescu, îngrijorat după Gaz Metan – Rapid 1-1

Finanțatorul giuleștenilor consideră că remiza dintre Gaz Metan și Rapid este un rezultat echitabil. Totodată, atrage atenția la faptul că rezultatele slabe înregistrate de Rapid, în ultima perioadă, o îndepărtează tot mai mult de play-off pe formația bucureșteană.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu susține că echipa sa va încerca să se impună în următoarele două partide, cu Voluntari și Sepsi, chiar dacă se anunță meciuri grele.

„În final, a fost un rezultat echitabil. Dar, în prima repriză, ar fi trebuit să avem un avantaj mult mai mare și am fi închis meciul.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză, noi am jucat mai slab, ei au jucat mai bine și asta este. Lupta la play-off este foarte grea. Noi aveam, oricum, șanse mai mici decât celelalte să ajungem în play-off, de când s-a reluat campionatul.

Cu rezultatele astea, ne îndepărtăm și mai mult. Dacă nu câștigăm cu Voluntari și Sepsi, va fi foarte greu. Adversarii sunt mai grei, toate meciurile sunt grele”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, despre situația lui Mihai Iosif

Omul de afaceri spune că nu știe de ce Mihai Iosif nu a oferit declarații după meciul cu Gaz Metan. În același timp, mărturisește că nu se gândește să schimbe antrenorul echipei.

„Eu nu am fost la Mediaș ca să vă spun de ce nu a fost Mihai Iosif la declarații. Eu am stat în București, deci habar n-am. Nu e dat afară! Noi mergem să câștigăm și cu Voluntari, și cu Sepsi. Acum, vedem ce vom realiza”a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, impresionat de suporterii Rapidului

În încheiere, Victor Angelescu le-a mulțumit suporterilor rapidiști care au susținut echipa la meciul cu Gaz Metan, deși LPF a decis ca formația giuleșteană să dispute două meciuri, unul acasă și celălalt în deplasare, fără spectatori, din cauza incidentelor din tribune de la partida Rapid – UTA Arad, 1-1.

„Suporterii au fost acolo ca și persoane normale, nu ca și galerie. Au venit fără însemnele clubului. Ăștia sunt suporterii noștri. Avem cea mai frumoasă galerie, asta o știm, o știe toată lumea. Sunt fanatici. Le mulțumim, păcat că nu am reușit să-i facem fericiți”, a încheiat Victor Angelescu.

  • 7 este locul ocupat de Rapid în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT