Sport

Victor Angelescu, anunț decisiv despre transferurile blocate ale Rapidului. „Până pe 18 iulie, e ori, ori”

Victor Angelescu a făcut anunțul decisiv cu privire la transferurile blocate și spune că până pe 18 iulie fanii vor știi ce se întâmplă cu echipa antrenată de Adi Mutu.
30.06.2022 | 21:27
Victor Angelescu anunt decisiv despre transferurile blocate ale Rapidului Pana pe 18 iulie e ori ori
Victor Angelescu a reacționat după ce Neluțu Varga a apărut însoțit de liderii galeriei Rapidului la meciul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul giuleștenilor a vorbit și despre transferul lui Kevin Luckassen, care a picat în cele din urmă, însă îi liniștește pe fani și anunță că giuleștenii mai au variante pentru a găsi un nou atacant.

Victor Angelescu, anunț decisiv despre transferurile blocate ale Rapidului

Victor Angelescu a făcut anunțul decisiv cu privire la interdicția Rapidului de a face transferuri, dezvăluind că ziua de 18 iulie este crucială pentru club:

ADVERTISEMENT

„Nu am trimis vreo ofertă către Luckassen. Nu pot să vă confirm, pentru că Nico s-a ocupat de treaba asta, nu știu dacă s-a vorbit cu el, chiar nu știu ce s-a întâmplat. Ne-am interesat de el, da.

Avem mai multe variante! Până pe 18 când începe campionatul, ori avem suspendată decizia, ori vom plăti și înregistrăm jucători”.

ADVERTISEMENT

„Noi așteptăm răspunsul apelului făcut de noi la TAS. Noi am atacat în instanță decizia și în Elveția și în România, dar asta nu înseamnă că Federația trebuie să ne dea un răspuns.

Avem nevoie de un atacant și încă o poziție, suntem în negocieri, urmează să rezolvăm problema”, a mai spus Victor Angelescu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Obiectivul Rapidului este bine stabilit pentru următorul sezon

Dacă în sezonul trecut, Rapid a început campionatul cu obiectivul de a se salva de la retrogradare, iar după începutul bun obiectivul a fost schimbat în accederea în play-off, giuleștenii și-au stabilit mult mai clar obiectivul pentru sezonul 2022-2023.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a anunțat că își dorește să intre în play-off cu echipa sa, acesta fiind principalul obiectiv al giuleștenilor, în timp ce câștigarea Cupei României este un obiectiv intermediar:

ADVERTISEMENT

„Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul!”.

„Cred că sunt mai multe echipe care își pun obiectivul să intre în play-off, acum chiar avem și noi obiectivul play-off-ul și sperăm să ni-l îndeplinim.

Este Cupa României un obiectiv pentru club, vom vedea ce vom realiza”, a spus și Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT