Sport

Victor Angelescu, mesaj uluitor după startul excelent al Rapidului: ”Înseamnă că fotbalul românesc e într-o stare gravă”

Rapid are un start de sezon fabulos, dar patronul Victor Angelescu nu crede că ”vișinii” se pot lupta la titlu în acest sezon.
24.08.2021 | 15:30
Victor Angelescu mesaj uluitor dupa startul excelent al Rapidului Inseamna ca fotbalul romanesc e intro stare grava
ADVERTISEMENT

Cu 16 puncte din 18 posibile, giuleștenii au parte de un debut excelent la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc după 6 ani.

Pentru formația lui Mihai Iosif urmează întâlnirea cu Universitatea Craiova, însă tehnicianul nu-l va avea la dispoziție pe fundașul Junior Morais.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu nu crede că Rapid se poate lupta la titlu

Chiar dacă Rapidul este revelația acestui sezon, patronul Victor Angelescu exclude varianta ca formația sa să se bată la titlu și este de părere că dacă totuși acest lucru se va întâmpla ar fi o mare problemă pentru fotbalul românesc.

”E nesperat, nimeni nu s-a gândit că vom avea etapele astea, dar suntem răsplătiți. Sunt mândru de echipă, de toți. Aș fi în extaz dacă am lua titlul. Nu spun că e imposibil, și Leicester a luat campionatul. Dar nu cred că e realizabil în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Dacă noi am lua campionatul, înseamnă că e o problemă foarte foarte mare în fotbalul românesc. Vi se pare normal ca o nou promovată să ia titlul, fără un buget de primele opt?! Ar însemna că CFR, FCSB, Craiova, Sepsi și-au făcut strategia foarte prost. Asta ar fi o problemă a fotbalului românesc”, a declarat Angelescu pentru gsp.ro.

Rapid mai pregătește un transfer

Victor Angelescu nu vrea să vorbească deocamdată nici măcar de play-off și a anunțat că în scurt la echipă va mai fi transferat un jucător ofensiv.

ADVERTISEMENT

”Ar fi o tâmpenie să ne schimbăm așteptările. Nu poți seta un obiectiv, apoi să-l schimbi după șase etape. Cine face asta nu e profesionist. Evident, la un moment dat o să luăm și bătaie, o să primim și gol.

Mai vorbim despre obiectiv prin etapa a 24-a. Dacă atunci avem șanse reale la play-off, putem să discutăm despre un alt obiectiv. Sigur mai vine măcar un jucător. Pe partea ofensivă. Nu va fi un jucător de vârsta lui Săpunaru, Grigore”, a continuat patronul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Angelescu e de partea lui Becali în războiul cu CSA Steaua

Finanțatorul giuleștenilor continuă să aibă o dispută cu FCSB, dar se bucură victoria în fața rivalei l-a făcut pe Gigi Becali să-și dea seama că are nevoie de un antrenor adevărat: ”Am văzut că după meciul cu noi, domnul Becali nu mai e antrenor la FCSB. Mă bucur că Rapid a ajutat ca cineva chiar să antreneze Steaua și să nu mai facă asta patronul. Noi am produs declicul.

Clauza anti-FCSB a rămas. Nu o să vindem decât dacă ne plătesc de 10 ori mai mult. Ok, dacă vine cineva și ne dă acum 20 de milioane pe un jucător, o să îl dau la FCSB. Avem noi ceva cu Steaua în istoria noastră.

Legal, Steaua e CSA din Liga 2. Moral, FCSB e Steaua. E clar că cineva l-a păcălit pe Becali, nu știu cine. Păunescu, habar n-am… A investit mult, așa cum e el, și clubul e încă în Liga 1. Asta demonstrează că e un război de orgolii. Avocații lui nu și-au făcut treaba”.

ADVERTISEMENT