Sport

Victor Angelescu, mulțumit de parcursul Rapidului în Liga 1: ”Suntem acolo unde ne dorim”. Câte transferuri va face în iarnă

Rapid este echipa care alături de FC Voluntari a impresionat în turul sezonului regulat al Ligii 1. „Vișiniii” sunt pe locul 5 și nu par a avea emoții cu retrogradarea.
09.11.2021 | 11:43
Victor Angelescu multumit de parcursul Rapidului in Liga 1 Suntem acolo unde ne dorim Cate transferuri va face in iarna
Victor Angelescu
ADVERTISEMENT

Trupa din Giulești a încheiat turul sezonului regulat pe poziție de play-off, iar finanțatorul Victor Angelescu este mulțumit de cum arată echipa lui.

Dintre echipele nou-promovate, Rapid a fost surpriza plăcută a primei părți a sezonului intern. Patronul Angelescu nu a schimbat obiectivul, giuleștenii trag tare ca să nu aibă ”dureri de cap”.

ADVERTISEMENT

Rapidul e departe de baraj, departe de retrogradare

Rapid a celebrat la propriu revenirea în Liga 1 prin evoluții, nu neapărat spectaculoase, dar extrem de eficiente. Finanțatorul Victor Angelescu a ținut să precizeze că, în ciuda locului ocupat în clasament, target-ul echipei nu s-a schimbat.

”Suntem foarte mulțumiți de primele 15 etape, am adunat un număr nesperat de puncte, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Suntem acolo unde ne dorim pe un loc departe de baraj, sau retrogradare.

ADVERTISEMENT

Istoria ne obligă, ne ajută și publicul, dar suntem o nou promovată și am mai văzut surprize și în campionatul trecut. Ne dorim play-off-ul, dar orice business are o strategie, iar strategia noastră este să ne salvăm de la retrogradare, nu vrem să avem dureri de cap.

Dacă vom avea șanse la play-off nu ne vom da la o parte. Mai sunt încă 15 meciuri, dacă va fi cazul vom schimba target-ul, dar acum obiectivul nostru este să nu avem emoții”, a explicat Victor Angelescu la Pro X.

ADVERTISEMENT

A identificat două posturi deficitare și promite noi transferuri

Trupa antrenată de Mihai Iosif a evoluat constant în prima parte a sezonului. Atunci când adversarii le-au permis, vișiniii au făcut spectacol. În meciurile cu adversari mai bine cotați s-au apărat exact și au mizat pe cartea contraatacului.

Cu toate acestea, patronul giuleștenilor a dezvăluit că a remarcat două posturi deficitare și i-a promis antrenorului noi întăriri în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

”Nu vom face multe transferuri, dar doi jucători, două posturi am identificat mai deficitare, vom vedea. Acum suntem bine pentru o nou promovată”, a spus Angelescu.

Acesta a oferit și detalii despre starea lui Alexandru Ioniță, accidentat în ultimul meci de campionat. Cu Academica Clinceni, Ioniță a intrat la pauză, dar a fost înlocuit în minutul 79 acuzând probleme musculare.

”Trebuie să facă investigații mai amănunțite, sperăm să nu fie o ruptură. N-a jucat de foarte mult timp, a intrat treptat, acum i s-a dat o repriză, dar la al doilea sprint s-a rupt.

Avem răbdare cu el, e un jucător care promite foarte mult și noi avem răbdare cu el. Sper ca în partea a doua a sezonului să fie apt 100%”, a explicat Angelescu.

ADVERTISEMENT