Sport

Victor Angelescu, noul patron al Rapidului! Anunțul oficial făcut de omul care a avut 49 la sută din acțiuni până acum

APS, grupul antreprenorului ceh Martin Machon, a anunțat că Victor Angelescu a devenit noul acționar majoritar de la Rapid, după ce acesta i-a cedat procentele sale.
28.04.2022 | 21:47
Victor Angelescu noul patron al Rapidului Anuntul oficial facut de omul care a avut 49 la suta din actiuni pana acum
APS, grupul antreprenorului ceh Martin Machon, a anunțat că Victor Angelescu a devenit noul acționar majoritar de la Rapid, după ce acesta i-a cedat procentele sale
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a devenit noul acționar majoritar de la Rapid, după ce a cumpărat procentele deținute de cehul Martin Machon.

Victor Angelescu a devenit acționar majoritar la Rapid

În comunicatul emis de APS a fost punctat progresul pe care Rapid l-a atins în perioada în care principalii finanțatori ai clubului erau Victor Angelescu și Martin Machon. Sub patronajul lor, formația alb-vișinie a revenit în primul eșalon din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Iniţial, puţini au crezut în planul ambiţios de a readuce clubul în clasament, dar experienţa administrativă şi pasiunea pentru fotbal a proprietarilor clubului au dat roade, iar fiecare an a dus echipa cu un pas mai aproape de îndeplinirea scopului vizat.

Clubul a făcut un pas incredibil avansând din liga a treia în clasamentul de top în doar patru ani. Primul sezon înapoi în top demonstrează că această echipă cu istorie bogată nu a revenit fără ambiţii, plănuind să lupte pentru participarea în competiţiile europene în următorii ani”, se arată în comunicatul emis de APS.

ADVERTISEMENT

Totodată, Martin Machon i-a urat noroc lui Victor Angelescu. Acesta speră să o vadă pe Rapid evoluând la cel mai înalt nivel al competițiilor internaționale.

„Dezvoltarea Rapid București de-a lungul ultimilor patru ani a fost o mare provocare, însă a susținut totodată și creșterea brandului APS România. 

ADVERTISEMENT

Le dorim Rapidului și lui Victor mult noroc în această nouă etapă din istoria clubului și așteptăm cu nerăbdare să vedem echipa la cel mai înalt nivel al competițiilor europene”, a declarat Martin Machon.

În prezent, Rapid se află pe locul 7 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 38 de puncte obținute.

În următoarea partidă din campionat, trupa lui Adrian Mutu o va întâlni, în deplasare, pe Chindia Târgoviște. Meciul este programat vineri, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT
  • 11,5 milioane de euro este cota lotului Rapidului, conform transfermarkt.com