Sport

N-a ajuns fotbalist, dar e patron de club în Liga 1. Ce l-a convins pe Victor Angelescu să investească la Rapid

Victor Angelesc a povestit că în copilărie își dorea să ajungă fotbalist, însă acum este implicat în fotbal ca patron al Rapidului, fiind cel mai tânăr patron din Casa Pariurilor Liga 1.
23.03.2022 | 20:00
Na ajuns fotbalist dar e patron de club in Liga 1 Ce la convins pe Victor Angelescu sa investeasca la Rapid
Victor Angelescu n-a ajuns fotbalist, dar a povestit cum a devenit patronul Rapidului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Patronul giuleștenilor a dezvăluit și meciul la finalul căruia s-a decis să intre în lumea fotbalului, Daniel Niculae jucând un rol decisiv în alegerea sa.

Victor Angelescu n-a ajuns fotbalist, dar a povestit cum a devenit patronul Rapidului

Victor Angelescu a povestit faptul că în copilăria sa își dorea să ajungă fotbalist, lucru care nu s-a întâmplat în cele din urmă, iar patronul Rapidului a relatat și momentul în care s-a decis să investească la un club din Casa Pariurilor Liga 1:

ADVERTISEMENT

E sentimentul dinaintea unei nunți, așa sper că este. E un eveniment aparte, când am intrat prima dată, știam că se va face acest stadion, dar iată că a fost făcut în cele din urmă.

Știu că trebuia să fie gata de un an și ceva, dar el era gata în mare parte.

Vom începe să vindem abonamente, sperăm 14.000 de abonamente, vom vedea. Trebuie să ai un procent și pentru oaspeți”.

ADVERTISEMENT

„Ne propunem intrarea în play-off și după mai mult. Cred că toată lumea își propune intrarea în play-off, mai puțin trei echipe care știu că se bat la titlu.

Nico și meciul dintre Rapid și Steaua din Liga 4 m-a convins să intru în liga fotbalului. Când eram mic, visul meu era să ajung fotbalist, dar, normal, ca orice copil căruia îi plăcea fotbalul visam și eu.

ADVERTISEMENT

Fotbalul e un fenomen social, cel puțin în Europa și în America de Sud, poate la noi e cu mai multe scandaluri. Inițial, nu m-am gândit, apoi m-am gândit că e un brand, chiar singurul brand disponibil din București, eu fiind bucureștean”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

„Nu cred că Mutu trebuia să pupe steagul Rapidului!”

Victor Angelescu a vorbit și despre dorința fanilor ca Adrian Mutu să demonstreze că este dedicat total clubului, însă nu este de acord cu gestul de a săruta steagul clubului:

ADVERTISEMENT

„E o chestie veche, ok, Dan Petrescu a pupat steagul, dar știm că nu e rapidist. Eu nu cred că Adrian Mutu trebuie să facă asta, el trebuie să își facă treaba.

Bun, poate la jucător mai înțeleg un astfel de gest, dar dacă Adi Mutu o face, nu cred că își schimbă gândirea, cum nici Dan Petrescu n-a făcut-o”.

„Eu cred că gestul e mai degrabă între galerii, pe ideea de uite ce a făcut legenda voastră”, a mai dezvăluit Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT