Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu șochează: „Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz. Trebuie să fim toți 3 de acord”. Video exclusiv

Invitat special la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Angelescu a dezvăluit cum se fac transferurile la Rapid și care este rolul lui Adi Mutu.
10.11.2022 | 09:29
Victor Angelescu socheaza Nu face Mutu transferuri la noi in niciun caz Trebuie sa fim toti 3 de acord Video exclusiv
Victor Angelescu șochează: „Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a dat cărțile pe față la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Co-propietarul Rapidului a fost invitat special după meciul pe care giuleștenii l-au pierdut cu FCSB, scor 1-3. Angelescu a dezvăluit care este strategia pentru următoarea perioadă de mercato și ce rol are Adrian Mutu în transferuri.

Cum face Rapid transferurile. Dezvăluirile lui Victor Angelescu: „Nu mi se pare normal ca antrenorul să transfere de voia lui”

Partenerul lui Dan Șucu a dezvăluit câți jucători ar putea veni și câți ar putea pleca de la Rapid în iarnă. Sub nicio formă, în Giulești, nu vor ajunge fotbaliști pe care îi vrea doar Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

În vară, Rapid a făcut transferuri în valoare de 1,35 milioane de euro, bani plătiți pentru 12 fotbaliști. După eșecul cu FCSB, Rapid a bifat o nouă sincopă. Alb-vișiniii au pierdut meciul din etapa a 2-a din grupele Cupei României Betano, scor 0-2, cu Farul Constanța.

„În momentul de față nu avem niciun jucător pe listă. Poate aducem 1-2 maxim. Cred că avem un lot bun, nu cred că e nevoie de întăriri masive. Nu cred că ar fi inteligent pentru că noi am făcut multe transferuri la început de sezon și trebuie să ai omogenitate cât de cât. Avem rezultate bune, au fost mulți jucători care au demonstrat că merită să joace aici. Ca în orice perioadă de transferuri există posibilitatea să vină sau să plece 1-2 jucători.

ADVERTISEMENT

Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz. Nu există. Poate v-a zis Adi. La noi nu face antrenorul transferuri. Cred că v-a explicat Adi. Transferurile sunt făcute în momentul în care și eu și Daniel Niculae și Adi cădem de acord asupra unui jucător. Normal că antrenorul propune jucători, dar normal ca și conducerea, președintele să propună jucători. Scouterii.

Avem un departament care se ocupă de așa ceva. Propunem jucători și antrenorul trebuie să fie de acord cu aducerea lor. Așa mi se pare normal. În niciun caz nu transferă antrenorul și nu mi se pare normal ca antrenorul să transfere de voia lui.”

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu există așa ceva nici în străinătate. În afara de Guardiola, Klopp și încă vreo doi, să nu credeți că face antrenorul la altcineva transferuri. Ne punem la masă, Adi știe, a lucrat cu antrenori în afară, Nico la fel, eu sunt un băiat tânăr, vedem dacă ne punem de acord. Nu a existat niciun jucător de care Adi a zis că nu e bun și noi să-l aducem.

Nu mi se pare ok să spui că i-a adus X sau Y. Nu. Aici transferă Rapidul, nu e nimeni mai vinovat sau mai deștept că l-a adus pe unul sau pe altul. Noi trebuie să ne asumăm toți.

ADVERTISEMENT

Cred că am făcut transferuri ok, dar nu transferă antrenorul. E un proces. Nu se transferă fără antrenor, dar nu transferă doar antrenorul la dorința lui”, a delcarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT