Sport

Andrei Vlad, apărat de Victor Becali! Mesaj pentru patronul FCSB: “Cu Donnarumma ce facem?”

Victor Becali îl apără pe Andrei Vlad și îi sugerează lui Gigi Becali să-i mai acorde o șansă, amintind de eroarea uriașă a lui Gianluigi Donnarumma din meciul Real Madrid - PSG 3-1.
12.03.2022 | 21:57
Andrei Vlad aparat de Victor Becali Mesaj pentru patronul FCSB Cu Donnarumma ce facem
ADVERTISEMENT

Gafa de cascadorii râsului din meciul cu FC Argeș i-a fost fatală lui Andrei Vlad. Gigi Becali are un nou favorit pentru buturile FCSB-ului și pare greu de crezut că va reveni la sentimente mai bune.

Victor Becali sare în apărarea lui Andrei Vlad: „Cu Donnarumma ce facem?”

Cu toate acestea, goalkeeperul de 22 de ani are un aliat surpriză în persoana lui Victor Becali, care îl sfătuiește pe patronul roș-albaștrilor să-i mai acorde încă o șansă. În plus, acesta oferă exemplul mult mai cunoscutului Gianluigi Donnarumma, care „a comis-o” grav în Real Madrid – PSG 3-1, contribuind, practic, la eliminarea francezilor în optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

Cu Donnarumma ce facem? Și Vlad a greșit, ăsta e ghinionul portarului. Atacantul nu dă gol din zece ocazii, nu este nicio problemă. Îl văd un băiat isteț pe Vlad, la cum vorbește.

Îmi place! Sunt convins că își analizează greșelile. Eu cred în el, este tânăr! Să facă gafe din ce în ce mai rar, cât mai puține”, a declarat agentul de jucători, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Și Florin Prunea e de partea lui Vlad: „Trebuie susținut în continuare”

La rândul său, Florin Prunea și-a exprimat convingerea că Andrei Vlad poate progresa în continuare, cu condiția să fie susținut atât de patron, cât și de staff-ul tehnic al roș-albaștrilor.

Din punctul meu de vedere, Vlad trebuie susținut în continuare. Vorbim de portarul echipei naționale. Nu cred că FCSB își permite să țină pe margine un titular în poarta naționalei.

ADVERTISEMENT

Marius Popa (n.r. antrenorul cu portarii de la FCSB) trebuie să-l susțină în continuare. Andrei Vlad trebuie lăsat să joace. E titularul U21 din naționala României”, a opinat fostul membru al Generației de Aur.

Gigi Becali merge pe mâna lui Târnovanu: „Are un joc de picior mai bun”

În schimb, Gigi Becali a fost atât de impresionat de prestația lui Ștefan Târnovanu (21) din meciul câștigat de FCSB cu FC Voluntari, scor 1-0, încât nici nu mai concepe să-i acorde o nouă șansă lui Vlad.

ADVERTISEMENT

E greu să se mai întoarcă (n.r. Andrei Vlad). Cum a stat Târnovanu, acum va sta el. Face niște gafe, iar acum pe final de campionat e greu. Dacă face gafe, o să te distrugă. Și văd că Târnovanu are un joc de picior mai bun”, a declarat finanțatorul vicecampioanei, la Pro X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT