Sport

Victor Becali, atac la Alin Stoica după interviul din Fanatik: “Este doar un băiat de fotbalist”

19.09.2020 | 16:10
Victor Becali atac la Alin Stoica dupa interviul din Fanatik Este doar un baiat de fotbalist
Victor Becali, atac la Alin Stoica după interviul din Fanatik: "Este doar un băiat de fotbalist". Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Victor Becali, atac la Alin Stoica. Impresarul nu l-a iertat pe fostul fotbalist al lui Anderlecht după ce acesta l-a atacat pe fratele său, Ioan Becali, și l-a acuzat că a ratat transferuri importante din cauza impresarului.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Alin Stoica l-a acuzat pe Ioan Becali că din cauza lui a ratat un transfer spectaculos la Manchester City.

ADVERTISEMENT

Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, a evoluat de 13 ori și pentru naționala României, iar între 1996 și 2004 a jucat în Belgia, la Anderlecht și Club Brugge. El a mai avut o experiență și la Gent, între 2006 și 2008.

Victor Becali, atac la Alin Stoica după interviul din FANATIK. Ce a spus impresarul

După ce Alin Stoica l-a numit „escroc” pe Ioan Becali și l-a acuzat că din cauza lui a ratat transferul la City, fratele acestuia i-a dat o replică dură fostului mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Mai vine pe aici un fiu de mare fotbalist… Alin Stoica spune tot felul de bazaconii, realist ar fi să facă un control. Un control al vieții lui, așa… Nu poate să vorbească nici despre Mutu.

Adi a fost un talent, putea sa facă mult mai mult. Mutu avea mai mult ce îi trebuie unui fotbalist, avea de toate. Și putea să facă și mai mult, dar totuși are o sută și ceva de goluri în campionatul italian”, a spus fratele lui Ioan Becali la gsp.

ADVERTISEMENT

Nemulțumirile lui Alin Stoica față de cei doi frați impresari, Victor și Ioan Becali, a pornit de la faptul că fotbalistul a fost ofertat de Manchester City atunci când Ioan Becali îl impresaria. Conform fostului jucător al lui Anderlecht, transferul a căzut după ce Ioan Becali a cerut bani și pentru fratele său, Victor.

„Vina mea a fost că am refuzat Marseille și Espanyol, e adevărat, unde el a vorbit, dar au existat și alte oferte. Iar cea mai importantă a fost de la Manchester City, când mi-a zis Ronny Rosenthal că trebuia să semnez.

ADVERTISEMENT

Kevin Keagan mă dorea de când aveam 16 ani și el era la Newcastle. Giovanni a zis că vrea bani și pentru Victor. Vezi cum e? Lecție de viață!”, a spus Stoica.

Kevin Keagan a antrenat la Manchester City între 2001 și 2005, perioadă în care Alin Stoica juca în Belgia. El a fost jucătorul lui Anderlecht între 1996 și 2002, atunci când a plecat la Club Brugge.

Și Giovanni Becali i-a dat replica lui Alin Stoica

Nu doar Victor Becali i-a oferit un răspus tăios fostului fotbalist, după dezvăluirile făcute de fiul lui Tudorel Stoica pentru FANATIK. Și fostul impresar al lui Alin Stoica, Giovanni Becali, i-a răspuns acestuia.

Te rog, sincer! Nu vreau să mai vorbesc despre Alin Stoica. Din respect pentru taică-su Tudorel, care știu cât suferă pentru copilul lui. Nu vedeți că Alin Stoica îi atacă pe toți, nu-i convine nimic, îi umple pe toți cu ce-i vine la gură? Acum a venit rândul meu?

Eu, ghinionul lui? Eu care l-am dus la Bruges? Plus alte oferte pe care le-a avut pe masă! Hai să fim serioși! Ți-am zis, consideră că nu a zis nimic de mine cum nici eu nu-i răspund la SMS-urile pe care mi le trimite la 2-3 noaptea”, a declarat Giovanni Becali pentru FANATIK.

Giovanni Becali a izbucnit în râs atunci când a fost rugat să comenteze povestea transferului ratat al lui Alin Stoica la Manchester City, pe când Kevin Keagan antrena gruparea din Anglia.

Alin Stoica, în război cu numele grele ale fotbalului românesc

Nu doar frații Becali au fost atacați de Alin Stoica, în ultima vreme. Fostul mijlocaș a desființat generația României care a dus naționala în sferturile de finală ale Mondialului din 1994.

Generaţia de Aur a României este Steaua 86 pentru că locul 1 primeşte medalia de aur. Locul opt, cum a fost România în SUA 1994, ia avionul şi se întoarce acasă. După atâţia ani tot în aceeaşi minciună se stă. Asta înseamnă boală”, a atacat Alin Stoica în 2019.

Și despre Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist al naționalei, Alin Stoica a făcut dezvăluiri prin care îl acuză pe „Rege” că i-a compromis cariera pe când evolua pentru Poli Timișoara. Hagi venise antrenor în Banat, iar Stoica a fost trimis la echipa a doua.

„Nu vreau să-mi mai amintesc, să mai zic, că devin penibil pentru mine. Asta a fost… Păi el (n.r. Hagi) m-a dat afară de la Timișoara pe motivul că… niciun motiv! Nu m-a băgat în două meciuri, și-a dat demisia, apoi a revenit cu demisia și a zis că eu și Caramarin mergem la echipa a doua!”, a afirmat Stoica în același interviu în care a vorbit și despre relația cu Ioan Becali.

ADVERTISEMENT