Sport

Victor Becali, atac sub centură la Vlad Chiricheș, căpitanul ”tricolorilor” . ”Chiellini joacă 60 de meciuri pe an, tu joci 20! Nu mai există vârstă acum”

Vlad Chiricheș continuă să-și atragă critici după evoluțiile dezamăgitoare din Liga Națiunilor. Impresarul Victor Becali l-a dat contra exemplu pe Giorgio Chiellini, care la 37 de ani a semnat un nou contract.
01.07.2022 | 20:44
Victor Becali atac sub centura la Vlad Chiriches capitanul tricolorilor  Chiellini joaca 60 de meciuri pe an tu joci 20 Nu mai exista varsta acum
Victor becali l-a ironizat pe căpitanul ”tricolorilor” Vlad Chiricheș, despre care se spune că gafează mult din cauza uzurii fizice. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”tricolorilor” Vlad Chiricheș este considerat unul dintre principalii vinovați pentru rezultatele extrem de slabe înregistrate de România în Liga Națiunilor. Criticii lui Chiricheș au pus desele greșeli pe seama vârstei. Impresarul Victor Becali nu agreează această teorie.

Victor Becali: ”Care e mai uzat”

După trei eșecuri în patru meciuri disputate în prima parte a noului sezon în Liga Națiunilor, România a încheiat pe ultimul loc în grupa a 3-a din eșalonul secund al competiției continentale.

ADVERTISEMENT

Unul dintre jucătorii cei mai criticați a fost chiar căpitanul ”tricolorilor” Vlad Chiricheș Tot mai mulți oameni de fotbal i-ar cerut apărătorului de 32 de ani să se retragă.

Victor Becali nu este întru totul de acord cu această idee și crede că în cazul lui Chiricheș este vorba despre lipsă de motivație, nicidecum de o uzură fizică.

ADVERTISEMENT

Ca să fie convingător, impresarul l-a dat exemplu pe fostul căpitan al lui Juventus, Giorgio Chiellini care la 37 de ani a semnat un nou contract, cu Los Angeles FC.

”Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel.

ADVERTISEMENT

Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat? Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani.

Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a tunat Victor Becali la Digisport.

ADVERTISEMENT

Nici la Sassuolo Vlad Chiricheș nu a confirmat

Deși este unul dintre fotbaliștii cei mai experimentați din lotul lui Sassuolo, internaționalul român a dezamăgit crunt și la echipa de club.

A jucat în 29 de meciuri în Serie A, dar numeroasele gafe i-au făcut pe suporteri să nu-l mai aibă la suflet, ba chiar i s-a cerut plecarea.

Deși a îngropat România în campania din Liga Națiunilor și a evoluat modest și la Sassuolo, Vlad Chiricheș nu duce lipsă de oferte.

Presa dinItalia anunță că jucătorul a ajuns la un acord cu Cremonese, nou promovată, și că în următoarele ore va semna cu aceasta.

ADVERTISEMENT