Sport

Victor Becali, atac la adresa lui Valeriu Iftime după ce a spus că impresarii sunt „cărăuși de carne”: „Prea ironic și prea miștocar. Lasă-ne!”

Victor Becali, consilier la o firmă de impresariat, a vorbit în termeni duri despre Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, după ce a spus că impresarii sunt „cărăuși de carne”.
06.02.2022 | 13:01
Victor Becali atac la adresa lui Valeriu Iftime dupa ce a spus ca impresarii sunt carausi de carne Prea ironic si prea mistocar Lasane
ADVERTISEMENT

Victor Becali s-a arătat deranjat de declarațiile lui Valeriu Iftime, la adresa impresarilor, astfel că i-a oferit o replică tăioasă omului de afaceri moldav.

Victor Becali, atac la adresa lui Valeriu Iftime după ce a spus că impresarii sunt „cărăuși de carne”

Victor Becali îl numește pe Valeriu Iftime „un tip ironic și miștocar”. Totodată, s-a declarat indignat de spusele lui Iftime, din trecut, în care susținea că mijlocașul Hervin Ongenda este un geniu.

ADVERTISEMENT

„Un tip prea ironic și prea miștocar. Nu înțeleg ce a vrut să spună cu impresarii că sunt transportatori de carne… S-a referit la cei din apropierea dumnealui și cu care colaborează dumnealui?… 

Având și darul ăsta povestitor, probabil stă prin cantonament, mai bea câte un pahar și atunci vorbește mai mult.

ADVERTISEMENT

Eu l-am auzit vorbind și despre colaboratorul lui Șfaițer. Păi, echipa asta (n.r. FC Botoșani) e făcută de Șfaițer, domnule.

A făcut și lucruri bune. Are meritele lui, dar când vii și ne spui că Ongenda e geniu… lasă-ne frate. Înseamnă că ne-am uitat la desene animate, nu la fotbal până acum.

ADVERTISEMENT

Eu îl apreciez pentru cum își promovează «marfa», dar să nu vorbească prea mult despre alții cu atât de mare ușurință”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

Declarația lui Valeriu Iftime care l-a înfuriat pe Victor Becali

„Cred că de multe ori, noi, cei care suntem în fotbal, proprietarii, judecăm fotbaliștii ca pe niște obiecte tranzacționare. Ca și cum ai vinde un butoi de motorină sau un aparat frigorific.

ADVERTISEMENT

Și nu e așa! Nu vorbesc despre impresari, că ăștia sunt chiar transportatori, cărăuși de carne vie!

Asta deși vorbesc mult, că-i copilul lor și se ocupă de el, dar ei trăiesc din asta, așa devin meschini, cinici”, a spus Valeriu Iftime, pentru GSP.

  • 4 este locul ocupat de FC Botoșani în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT