Fotbal intern

Victor Becali, atras de proiectul DDB: „De ce nu m-ați contactat până acum?”

18.02.2021 | 19:57
Victor Becali atras de proiectul DDB De ce nu mati contactat pana acum
ADVERTISEMENT

Proiectul DDB atrage din ce în ce mai mulți oameni importanți din România, iar printre aceștia se află și Victor Becali, care a fost invitat în direct de Robert Thomas, unul dintre liderii programului.

Robert Thomas l-a întrebat pe Victor Becali de ce nu s-a înscris până acum în programul DDB, iar acesta i-a răspuns pozitiv și i-a transmis că va discuta cu el despre acest aspect.

ADVERTISEMENT

Totodată, Victor Becali l-a întrebat pe Robert Thomas de ce nu a fost contactat mai devreme, lăsând de înțeles că ar fi interesat de proiectul DDB.

Victor Becali, interesat de proiectul DDB

Victor Becali a avut un dialog cu Robert Thomas pe tema proiectului DDB în direct la Metropola TV. Liderul programului a fost cel care i-a lansat întrebarea: „De ce nu vă înscrieți și dumneavoastră?”.

ADVERTISEMENT

Răspunsul lui Victor Becali nu a întârziat: „Hai că o să discutăm. De ce nu m-ați contactat până acum?”.

Între timp, și Ioan Andone s-a alăturat programului DDB și pune umărul pentru salvarea lui Dinamo. Anunțul a fost făcut de suporterii „câinilor”, iar „fălcosul” va contribui cu 2.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu nu crede în Marius Nicolae, managerul lui Dinamo

Cornel Dinu a explicat într-un interviu exclusiv pentru FANATIK faptul că nu îl consideră potrivit pe Marius Nicolae în poziția de manager al lui Dinamo:

„Îmi asum, cu orice risc, un singur exemplu. Așezarea unui manager tehnic controversat, ca mai tot ce e pe la noi, cu alură de pustnic credincios, nu ajută. Mai ales că, declarând mai întâi că e greu să aduci jucători de „afară”, neajungându-ne spanielii, în situația în care e Dinamoul, a dus, totuși câțiva… deși mai erau în curtea proprie vreo trei tineri credibili…”.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul om din fotbalul românesc care are ceva împotriva lui Marius Nicolae, Florin Prunea fiind unul dintre contestatarii oficialului „câinilor”, după cum a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK:

„Îl cunosc de foarte mult timp! Eu doar spun că am vorbit la vremea respectivă când era la Pitești cu Penescu. Și Penescu îmi spunea că l-a dat afară că fura jambiere din vestiar!”

Marius Nicolae s-a apărat și a explicat pentru FANATIK că acuzațiile lui Florin Prunea nu sunt fondate: „„Vreme de mai bine de 2 ani, cât am lucrat la F.C. Argeș nu mi-a reproșat nimeni nimic, cu toate că avem acces la cardurile clubului și eram responsabil de plăți importante atât în țară cât și în străinătate. Niciodată nu a lipsit nici măcar un leu”.

ADVERTISEMENT