Sport

Victor Becali dă de pământ cu Steliano Filip: „Degeaba ești talentat, dacă nu ai caracter!”

Victor Becali (60 de ani), consilier la firma de impresariat Becali Sport, a vorbit în termeni duri despre Steliano Filip (27 de ani), fundașul celor de la Dinamo.
11.04.2022 | 11:35
Victor Becali da de pamant cu Steliano Filip Degeaba esti talentat daca nu ai caracter
Victor Becali (60 de ani), consilier la firma de impresariat Becali Sport, a vorbit în termeni duri despre Steliano Filip (27 de ani), fundașul celor de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Steliano Filip a revenit la Dinamo, în ianuarie 2021, liber de contract, de la AE Larisa. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația bucureșteană.

Victor Becali dă de pământ cu Steliano Filip

Victor Becali a vorbit în termeni duri despre Steliano Filip, care, în trecut, a fost pe lista jucătorilor semnați cu firma de impresariat a fraților Becali.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar acuză faptul că Steliano Filip n-ar avea caracter. Ba, mai mult, îl critică pentru scandalul, recent, pe care l-a avut cu Mircea Rednic (60 de ani), fostul său antrenor de la Dinamo.

„Totul a depins de el. Să știți că, de foarte multe ori, și caracterul te duce unde te duce. Poți să fii foarte talentat, dar dacă n-ai caracter e foarte complicat. 

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, au fost jucători precum Florentin Petre, care au fost de mici cu noi. N-au fost transferuri spectaculoase, dar a rămas tot timpul cu noi. Băiatul ăsta, Dobrosavlevici, mereu mă sună să mă întrebe ce fac.

Filip… dacă ai caracter, ai pentru tine! Vorbesc la modul general, nu de el. Văd că el e mai preocupat de cearta cu Rednic decât de fotbal.

ADVERTISEMENT

Oricât l-am simpatizat sau antipatizat pe Rednic, el e Mircea Rednic, totuși! Nu poate exista o ceartă între Filip și Rednic! Mulți jucători de la Dinamo mai mult au cochetat cu fotbalul. E o diferență prea mare între ei ca să existe o dispută”, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 13 puncte obținute, și se luptă pentru a termina sezonul pe o poziție care să o ducă la barajul de menținere în primul eșalon.

ADVERTISEMENT
  • 250.000 de euro este cota lui Steliano Filip, conform transfermarkt.com
  • 2 pase decisive a dat Steliano Filip în 19 partide bifate pentru Dinamo, în acest sezon
ADVERTISEMENT