Sport

Victor Becali, declarație vehementă după ce s-a retras din DDB: „Pentru ce să mai dau bani? Ăia nu sunt suporteri!”

Victor Becali (60 de ani), fost impresar, a avut o reacție vehementă la adresa suporterilor-acționari de la Dinamo, după ce a ales să se retragă din Programul DDB.
25.12.2021 | 20:03
Victor Becali declaratie vehementa dupa ce sa retras din DDB Pentru ce sa mai dau bani Aia nu sunt suporteri
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, între suporterii și jucătorii de la Dinamo a pornit un adevărat război, din cauza rezultatelor dezastruoase înregistrate de echipa roș-albă.

La finalul partidei CS Mioveni – Dinamo, 2-1, au avut loc mai multe momente halucinante. Suporterii l-au dezbrăcat de tricou pe Deian Sorescu. După aceste incidente, mulți suporteri cotizanți au decis să se retragă din Programul DDB, iar printre aceștia se numără și Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, declarație vehementă după ce s-a retras din DDB

Victor Becali s-a declarat indignat de modul în care se comportă suporterii-acționari de la Dinamo, motiv pentru care a decis să nu mai ajute cu bani formația din „Ștefan cel Mare”.

„Nu mai dau bani la DDB, de ce să mai dau? Pentru ce? Eu am dat așa, că-s de mic dinamovist, dar nu mai vreau să dau, să conducă cine? Un suporter sau ce? Dacă vor să conducă, să aducă bani. Să conducă cine se pricepe la fotbal.

ADVERTISEMENT

În Spania se votează. Aici cine votează, mama mare? Sigur că oamenii votează în Spania, l-au votat pe Laporta, om care au ceva în spate, a făcut ceva în precedentele sale mandate.

Când socios se duc și numesc ei antrenor… Bonetti a fost adus la presiunea lor. Ce să caute Bonetti?

ADVERTISEMENT

Păi, el nu mai antrenase de când n-o mai făcusem nici eu! Așa e când te iei după suporteri.

Foarte bine, au rolul lor, sunt foarte importanți suporterii. Nu contestă nimeni sprijinul și ajutorul lor, pentru că în ziua de azi orice euro contează pentru mulți dintre ei.

Dar să pui tu antrenor, să faci ce au făcut cu Sorescu, nu se poate! Ăia nu mai sunt suporteri!

Am dat o dată bani, am convins un prieten de-ai mei să dea și el. Acum îmi spune: «Ai văzut, mă, ți-am zis că nu trebuie să dăm?»”, a declarat Victor Becali, la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dinamo se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 12 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT