Sport

Victor Becali, despre „despărțirea” de golgeterul Florin Tănase de la FCSB: „E un băiat super-corect, dar n-a fost să fie!”

Victor Becali a vorbit despre „despărțirea” de Florin Tănase, golgheterul FCSB-ului, căruia îi urează mult succes în găsirea unui club în străinătate.
26.05.2022 | 22:11
Victor Becali despre despartirea de golgeterul Florin Tanase de la FCSB E un baiat supercorect dar na fost sa fie
Victor Becali, despre „despărțirea” de golgeterul Florin Tănase de la FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Impresarul este nedumerit cum Florin Tănase nu a reușit să prindă un transfer în străinătate, ținând cont că a fost golgheterul campionatului două sezoane la rând.

Victor Becali, despre „despărțirea” de golgeterul Florin Tănase de la FCSB

Victor Becali a vorbit despre faptul că Florin Tănase nu mai este impresariat de firma sa, însă nu este deloc supărat pe „Tase”, căruia îi urează mult succes în găsirea unui transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am pierdut pe Tănase, îi expirase contractul. Asta e, nu i-a mers băiatului cu noi, poate reușește cu altcineva, eu îi urez din tot sufletul să ajungă la un club unde își dorește, indiferent de cine e impresariat.

Până acum… poate nu a fost să ne fie împreună, e jucător care dă câte 24 de goluri pe sezon, nu știu de ce nu s-a transferat. Să încerce cu altcineva, el e un băiat supercorect, măcar să fie la fel toți jucătorii de fotbal ca Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Nu au existat multe oferte pentru el, discuții au fost. Eu când spuneam înainte că un jucător dă 23-24 de goluri pe sezon, aveam deja 4-5 oferte.

Mi-aș fi dorit să nu câștige firma niciun ban, dar el să fie transferat. E un băiat care merită acest lucru”, a spus Victor Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, despre Dan Șucu: „E un om serios!”

Victor Becali a vorbit despre venirea lui Dan Șucu, pe care îl consideră un om de afaceri serios: „E un om serios, nu îl cunosc bine, l-am întâlnit de câteva ori. Ar fi bine să apară mai mulți așa serioși. Dacă s-au asociat, amândoi vor să facă lucruri, Angelescu a făcut până acum lucruri bune, la fel și Șucu în domeniul lui.

E realizabil planul Rapidului, eu cred că dacă Rapid ar fi jucat mai devreme pe stadionul lor, ar fi intrat în play-off.

ADVERTISEMENT

Ei știu mai bine, sunt convins că își fac un plan serios, nu întotdeauna când îți faci planul și reușești, dar știu și ei acest lucru”.

Victor Becali, despre transferurile jucătorilor români din străinătate și despre procesul lui Dennis Man

„Încă nu s-au lămurit promovările în Italia, după, Moruțan și Cicâldău nu au un președinte. După ce va fi ales un președinte, vom vedea cine va fi antrenorul.

Când vom avea președinte și antrenor, putem să vorbim și despre ei. Ei au contracte, nu au de ce să-și facă probleme”, a continuat impresarul.

„La același tribunal la Buftea, eu aveam o problemă cu ANAF, eu le-am spus că vom contesta și că vor pierde. Culmea, ne ducem la instanță și pierdem. Ne-am dus la Înalta Curte și am câștigat.

Au fost luate în calcul toate, totdeauna te gândești că trăiești în România, deci toate au fost luate în calcul”, a mai spus Victor Becali.

Victor Becali, despre Dinamo: „70% sunt retrogradați!”

Victor Becali a continuat și a vorbit și despre soarta lui Dinamo, despre care spune că este retrogradată într-o proporție 70%: „În preajma meciului, îmi mai iau înjurături. Am mai spus opinia mea, eu cred că pentru Dinamo e mai bine să retrogradeze. Eu cred că are șanse 70% să retrogradeze.

Dinamo dacă va rămâne în prima divizie, va fi la terapie intensivă. Se duce în B, se face bine, se tratează. Se face bine cu un buget mic, vă spun eu, că se poate. O să iasă și din insolvență.

Dacă Dinamo se ducea mai devreme în B, cu sprijinul televiziunilor, se făcea bine și era și promovată”.

„Cum am dat 2.000 de euro în A, dau și 2.000 de euro în B, dar nu să conducă o mână de suporteri, altă abordare și vă spun că ar veni și mai mulți lângă proiect.

Nu o să înțeleg de ce să intri în insolvență și să dai salarii mari la jucătorii străini. Asta nu înțeleg eu. O să plece mulți jucători, eu cred că vor promova, pentru că își vor face o echipă bună. Sunt mulți oameni care ar ajuta Dinamo în Liga 2”, a mai spus Victor Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT