Sport

Victor Becali, despre perioada mai slabă a lui Octavian Popescu: „FCSB e un club cu presiune”

Impresarul Victor Becali a vorbit despre forma slabă a lui Octavian Popescu cum este afectată „perla” lui Gigi Becali de acest lucru.
12.11.2022 | 22:23
Victor Becali despre perioada mai slaba a lui Octavian Popescu FCSB e un club cu presiune
Octavian Popescu are un gol și 2 pase de gol în acest sezon la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a revenit în forță în meciul cu Rapid, însă nu a fost convocat de Edi Iordănescu și va merge la naționala de tineret.

Victor Becali le răspunde contestatarilor lui Octavian Popescu: „La 3 zile a știut fotbal”

Impresarul Victor Becali a vorbit la Orange Sport despre situația lui Octavian Popescu: „Am mai vorbit cu Tavi. Am văzut şi declaraţii ale unor foşti fotbalişti cum că Tavi Popescu nu mai ştie fotbal. La 3 zile a ştiut fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu poate să-l uite, poate vârsta, presiunea, banderola, mulţi factori care pot afecta jocul lui. Zic ei că nu poate Tavi Popescu, dar acum câteva luni era foarte bun”.

Victor Becali, critici pentru David Miculescu. Ce mai spune de Tavi Popescu

Victor Becali face o comparație între David Miculescu și Octavian Popescu: „E un jucător, un tânăr, tinerii mai au fluctuaţii de formă. Spre deosebire de Miculescu, a intrat foarte bine când a ajuns la FCSB.

ADVERTISEMENT

Revenind la Tavi, eu cred că aceşti copii trebuie încurajaţi că şi ei au fost tineri. Din câte îl cunosc eu, nu-l interesează problema asta, el îşi vede de treaba lui”, a mai spus impresarul.

Vărul lui Gigi Becali mai are o explicație pentru căderea lui Octavian Popescu: „Poate banderola să-l afecteze, FCSB e un club cu presiune, pretenţii mari, concurenţă”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a marcat primul gol în acest sezon din Liga 1

Octavian Popescu a marcat primul gol în acest sezon în meciul cu Rapid. „Perla” lui Gigi Becali nu mai marcase în campionat de aproximativ șase luni.

Tavi a dat și o pasă decisivă pentru Andrei Cordea, cu siguranță cea mai bună evoluție din acest sezon, iar Gigi Becali e optimist: „Tavi este în revenire de formă”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv al FCSB este evaluat la patru milioane de euro conform Transfermarkt și are cinci meciuri la echipa națională de seniori.

ADVERTISEMENT