Fotbal international

Victor Becali, despre transferul lui Chivu la Inter: „S-au dus câteva mii de suporteri ai Romei la primul amical, l-au numit trădător”

04.05.2020 | 13:17
Victor Becali despre transferul lui Chivu la Inter Sau dus cateva mii de suporteri ai Romei la primul amical lau numit tradator
ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali a vorbit despre transferul lui Cristi Chivu de la AS Roma la Inter Milano și a povestit prin ce momente a trecut fundașul naționale, după ce fanii romanilor l-au acuzat de trădare, conform prosport.ro.

Povestea transferului lui Chivu la Inter spusă de Victor Becali

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Chivu la Inter, pe care îl numește cel mai dificil transfer din cariera sa de impresar: „Chivu de la Roma la Inter a fost cel mai dificil transfer, pentru că au fost problemele cele mai mari între cluburi, au fost oferte mari de la Barcelona, Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Roma prefera să îl dea în străinătate decât în Italia. S-au dus câteva mii de suporteri ai Romei la primul amical, l-au numit trădător”.

Victor Becali a povestit și un episod petrecut în vara lui 2019, cu agentul Pietro Chiodi, cel care lucra la firma fraților Becali și care, după ce aceștia au ajuns la pușcărie, a plecat cu mai mulți jucători:

ADVERTISEMENT

„Cred că mai am 8 sau 10 luni de suspendare. Da, firma a avut de pierdut cât eu și fratele meu am fost închiși. Dar Dragoș Sârbu a reușit să țină steagul sus și să păstreze jucătorii.

Au fost mulți care au rămas pentru că au caracter. Mă refer la Dragoș Grigore, Cristi Tănase, Raul Rusescu, Alex Chipciu și mulți alții. Nu vreau să vorbesc despre Pietro Chiodi, nu vreau să vorbesc despre acest personaj. El este o invenție a mea. Eu l-am introdus în acest fenomen. Dar asta e viața”.

ADVERTISEMENT

„Oamenii ajung să fie mândri de trădare și «turnătorie». Da, e adevărat că a vrut să-mi ceară scuze și nu l-am lăsat. S-a întâmplat la Bologna.

A venit pe la spate că să mă ia în brațe. L-am observat cu coada ochiului. Mi-a părut rău de acel episod pentru că era foarte multă lume, oameni de la UEFA și conducători Dar asta a fost. Nu am putut să suport”, a mai spus impresarul.

ADVERTISEMENT

Topul lui Cristi Chivu pentru cei mai dificili adversari pe care i-a întâlnit

Cristi Chivu a recunoscut care au fost cei mai dficili adversari pe care i-a întâlnit de-a lungul carierei. În topul fostului căpitan al României nu aveau cum să lipsească fotbaliști precum Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

„Am avut adversari foarte periculoși de-a lungul carierei, sunt un norocs din acest punct de vedere. Dacă ar fi să dau câteva nume, i-aș sublinia pe Zidane, Ronaldo, Shevcenko, Ruud van Nistelrooy, Messi sau Cristiano Ronaldo”, a mai spus Chivu pentru DigiSport.

Cristi Chivu a vorbit și despre accidentarea horror pe care a avut-o la cap și a recunoscut că nu își amintește momentul impactului: „Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conștient pe jos, dar brațul stâng îmi era paralizat.

Nici nu l-am mai simțit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!”.

  • 39 de ani a împlinit Cristi Chivu pe 26 octombrie
  • 16.000.000 de euro a plătit Inter Milano pentru transferul lui Cristi Chivu de la AS Roma
ADVERTISEMENT