Sport

Victor Becali, detalii de ultima oră despre posibilul transferul al lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Buget de achiziții de 100 de milioane euro pentru Mourinho. Exclusiv

Se anunță o vară incendiară la Fenerbahce, acolo unde ar putea ajunge și Ianis Hagi. „Decarul” României este un fotbalist pe placul lui Jose Mourinho
10.06.2024 | 00:37
Victor Becali detalii de ultima ora despre posibilul transferul al lui Ianis Hagi la Fenerbahce Buget de achizitii de 100 de milioane euro pentru Mourinho Exclusiv
Victor Becali, detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce: „Mourinho l-a plăcut întotdeauna”. De ce depinde totul. FOTO: sportpictures.eu /colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi (25 de ani) ar putea ajunge la Fenerbahce, rivala echipei la care tatăl său a scris istorie, Galatasaray. Victor Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK de ce depinde mutarea la noua echipă a lui Jose Mourinho.

Detalii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Victor Becali: „Ar fi o mare bucurie pentru noi”

Sezonul trecut, Ianis Hagi, care va purta tricoul cu numărul 10 la Euro 2024, a evoluat la Deportivo Alaves. Împrumutul său a expirat, iar, după campionatul european, internaționalul român trebuie să se întoracă la Rangers. Hagi mai are contract cu gruparea de pe Ibrox până în vara lui 2026.

ADVERTISEMENT

Viitorul fotbalistului la Glasgow este incert și deja se vorbește despre noi destinații. Ianis Hagi este unul dintre preferații lui Jose Mourinho, noul antrenor de la Fenerbahce. Odată cu sosirea lusitanului la Istanbul, vicecampioana Turciei vrea să investească o sumă record în transferuri.

„Momentan noi nu știm nimic concret în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Știți foarte bine care este relația noastră cu Jose Mourinho. Momentan nu este nimic. Dar asta nu înseamnă că Ianis Hagi nu ar putea ajunge la Fenerbahce.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Ultimul cuvânt o să îl aibă Mourinho”

Alegerile pentru președinția clubului Fenerbahce sunt programate duminică, 9 iunie. Bătălia se dău Ali Koc, actual președintele și Aziz Yıldırım, fostul președinte. Yildirim, care a condus-o pe Fener din 1998 până în 2018, când a pierdut în fața lui Ali Koc, a promis că dacă va câştiga alegerile, îl va aduce pe Jose Mourinho antrenor.

„Evident că ar fi o foarte mare bucurie pentru noi ca Ianis Hagi să joace la Fenerbahce, dar ultimul cuvânt o să-l aibă Mourinho. Momentan nu există nimic concret, dar orice se poate întâmpla în următoarele ore sau chiar zile.

ADVERTISEMENT

După alegeri, adică de săptămâna viitoare, încep transferuri la Fenerbahce și vedem dacă și Ianis Hagi va fi pe lista lui Jose Mourinho”, a adăugat fostul agent FIFA.

Ianis Hagi este legitimat la Rangers din iulie 2020, când scoțienii au plătit 3.500.000 de euro pentru transferul său de la Genk. Sezonul trecut, când a evoluat la Alaves, playmakerul a marcat, în 26 de partide, două goluri și a oferit două assist-uri.

  • 5 echipe are în CV Ianis Hagi: Viitorul Constanța, Fiorentina, Genk, Rangers și Deportivo Alaves
  • 2.000.000 de euro este cota de piață a „decarului” României, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT