Sport

Victor Becali, dezvăluiri despre cum a dat mită în ”Dosarul Transferurilor”: ”Astea cu banii în pungi de chipsuri sunt povești”

Impresarul Victor Becali a dezvăluit modul în care i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, pentru a obține achitarea în ”Dosarul Transferurilor”.
26.03.2023 | 21:40
Victor Becali dezvaluiri despre cum a dat mita in Dosarul Transferurilor Astea cu banii in pungi de chipsuri sunt povesti
Impresarul Victor Becali a dezvăluit modul în care i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu, pentru a obține achitarea în ”Dosarul Transferurilor”. Sursă foto: Răzvan Păsărică
ADVERTISEMENT

Fosta judecătoare, care a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită în acest caz, i-a achitat în aprilie 2012 pe toți cei 8 inculpați din dosar, însă Curtea de Apel București a desființat ulterior decizia și i-a trimis la închisoare cu executare pe toți cei implicați.

Modalitatea prin care Victor Becali a dat mită în ”Dosarul Transferurilor”

La aproape 10 ani de la momentul condamnării, Victor Becali a vorbit despre mita pe care i-a oferit-o judecătoarei Geanina Terceanu, împreună cu fratele său Giovanni și cu Cristi Borcea, și a dezvăluit că banii ajungeau la aceasta chiar prin denunțător.

ADVERTISEMENT

Pe lângă pedeapsa primită în ”Dosarul Transferurilor”, cei trei au fost condamnați și în cazul ”Mită pentru Judecătoare”, în care a fost acuzați că i-au dat Geaninei Terceanu suma de 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012.

”Astea cu banii în pungi de chipsuri sunt povești, tâmpenii. I-am dat bani, dar nu în pungi de chipsuri, ce bazaconii spune ea. Femeia aia bătea câmpii. Povestea a pornit de la denunțătorul din dosar, care mi-a prezentat-o.

ADVERTISEMENT

E vorba despre unul, Doris (n.r. – Manole Teodoris). Ce, îl cunoști dacă-ți spun? Prin el i-am dat banii. Și după doi ani, când ne-am judecat, i-am dat bani. I-am dat și 180, și 160.000”, a declarat Becali, la ”Sportcast cu Sile”, podcastul moderat la Orange Sport de Silviu Tudor Samuilă, conform gsp.ro.

Victor Becali, încântat de ascensiunea lui Moruțan

Impresarul Victor Becali a dezvăluit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIlui Roberto Mancini, selecționerul naționalei Italiei, i-a fost rușine să îl invite pe Ilie Năstase la un meci de tenis, deși cei doi se întâlniseră la Monte Carlo.

ADVERTISEMENT

Agentul a ținut să precizeze că a aranjat o întâlnirea între cei doi împreună cu un prieten de-al său care îl cunoștea foarte bine pe Mancini. ”Deci lui Mancini, Roberto Mancini, care e un nume important, îi era rușine să îi spună ceva lui Ilie Năstase, atât de mult respect avea pentru Ilie Năstase. Și noi îl călcăm în picioare!”, a spus Becali.

Într-o altă intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruțan s-a adaptat excelent la rigorile fotbalului italian și va deveni un jucător important pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

”O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo”,a afirmat agentul.

ADVERTISEMENT