Fotbal intern

Victor Becali e de partea lui Ionuţ Negoiţă în ceea ce privește vânzarea clubului. „De ce să nu-l cred? Șeicii nici nu au auzit de Dinamo!”

25.05.2020 | 11:16
Victor Becali e de partea lui Ionut Negoita in ceea ce priveste vanzarea clubului De ce sa nul cred Seicii nici nu au auzit de Dinamo
ADVERTISEMENT

Fostul agent de jucători, Victor Becali, e de partea lui Ionuţ Negoiţă în telenovela vânzării clubului Dinamo. Victor Becali îl consideră de bună credinţă pe principalul acţionar din Ştefan cel Mare.

Victor Becali nu are motive să nu îl creadă pe Ionuţ Negoiţă

Dinamo continuă să rămână o nebuloasă în privinţa viitorului clubului, pentru că nici una dintre pistele pe care s-a mers în scopul găsirii unui nou patron, care să revigoreze financiar situaţia şi astfel să se poată spera din nou la performanţe nu a dat rezultatul scontat.

ADVERTISEMENT

Victor Becali e convins de faptul că Ionuţ Negoiţă chiar vrea să vândă Dinamo, însă e extrem de sceptic asupra variantei implicării unui fond de investiţii.

Cel mai mult se vorbeşte despre un agent, Toni Curea

“E o poveste, că se vinde, nu se vinde… Nu ştiu ce se va întâmpla. Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo, dar nu oricui. N-am niciun motiv să nu-l cred pe Negoiţă. Văd ultimatum peste ultimatum. Înseamnă că s-au reluat discuţiile.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult se vorbeşte despre Toni Curea, un agent. Se aude de Herminio Menendez, din câte ştiu nu a fost preşedinte la Sevilla, cum a spus Ioan Andone, ci a fost la Financiar.

Nu crede că un fond de investiţii ar fi interesat să preia clubul

Pentru Dinamo ar fi important să se încheie această poveste, să aibă linişte. Sunt multe echipe în Spania pe care poţi să le iei pe bani mai puţini decât la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să cred că un fond de investiţii vrea, pentru că trebuie să producă bani. În următorii 7-8 ani, e greu să poţi produce bani cu Dinamo. Chiar nu înţeleg această poveste.

Şeicii din Arabia Saudită nici nu au auzit de Dinamo

Ruşii, fondurile de investiţii, şeicii, arabii s-au dus prin Anglia, Franţa… Pentru că au interese de afaceri. Au afaceri de miliarde în ţările respective!

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi nişte oameni care au afaceri în România şi cumpără o echipă de fotbal, aş putea să înţeleg. Şeicii nici n-au auzit de Dinamo“

Jucătorii au revenit la contractele de dinainte de pandemie

Vestea bună este că s-a revenit la contractele iniţiale ale jucătorilor, care fuseseră drastic modificate pe perioada pandemiei, fapt care evident a adus mai mult optimism în vestiar.

Aşa se explică şi faptul că sunt deja jucători din lotul lui Adrian Mihalcea care au semnat prelungirea contractelor, iar cu alţii conducerea clubului se află în negocieri, cu perspectiva ca şi aceştia să continue în Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT