Sport

Victor Becali explică de ce își critică Gigi Becali jucătorii de la FCSB: „E o tactică de-a lui!”

Victor Becali, fost impresar de fotbaliști, a vorbit despre „tactica” lui Gigi Becali prin care încearcă să-i motiveze pe jucătorii FCSB-ului.
29.07.2021 | 13:25
Victor Becali explica de ce isi critica Gigi Becali jucatorii de la FCSB E o tactica dea lui
ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că Gigi Becali își critică jucătorii, în spațiul public, după evoluțiile mai puțin bune.

Victor Becali este de părere că vărul său încearcă, prin critici, să-i motiveze pe fotbaliștii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Victor Becali explică de ce își critică Gigi Becali jucătorii de la FCSB

Fostul impresar a vorbit și despre cazul atacantului Zdenek Ondrasek, care este pe cale să plece de la FCSB, după doar 68 de minute bifate pentru echipa lui Gigi Becali.

,,Eu vreau să spun o chestie. Un jucător când vine știe că patronul mai are ieșiri d-astea, că ori te dă de pământ, ori te ridică în slăvi.

ADVERTISEMENT

El trebuie să își facă treaba, să citească printre rânduri. Dacă asta e părerea lui (n.r. că Zdenek Ondrasek nu e bun de FCSB). Dacă juca bine 45 de minute îl făcea Pele și zicea că o să ia 50 de milioane de euro pe el. Poate e și o tactică de a lui.

Nu ai văzut că așa face și cu Moruțan? Poate așa crede că motivează jucătorul. Poate pe Moruțan îl motivează… Asta e strategia lui. Eu cred că face asta pentru a-i motiva”, a declarat Victor Becali, la GSP.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, pe cale să renunțe la Zdenek Ondrasek

Gigi Becali a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că odată cu venirea lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu, FCSB s-ar putea despărți de Zdenek Ondrasek.

„Am patru atacanți de careu acum și trebuie să văd la cine renunț, cred că-l reziliem pe Ondrasek”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a trimis pe Ionuț Vînă la Universitatea Craiova, la schimb cu Ivan Mamut și Andrei Burlacu

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a ajuns la un acord pentru transferurile lui Ivan Mamut și Andrei Burlacu de la Universitatea Craiova, la schimb cu Ionuț Vînă.

„Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova.

Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, cred mai mult în el. Iar lui Burlacu îi fac contract unu, plus unu, plus trei”, a spus Gigi Becali, pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT