Sport

Victor Becali, explicații pentru declinul lui Moruțan și Cicâldău: “Antrenorul e disperat după puncte”

Impresarul Victor Becali le oferă circumstanțe atenuante lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, aflați într-o eclipsă de formă la Galatasaray Istanbul.
12.03.2022 | 18:05
Victor Becali explicatii pentru declinul lui Morutan si Cicaldau Antrenorul e disperat dupa puncte
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău se află pe locul 13 cu Galatasaray în Superliga Turciei. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt unii dintre cei mai contestați jucători ai lui Galatasaray în acest sezon, după ce Cim Bom a ajuns pe locul 13, la doar șase puncte de retrogradare.

Victor Becali nu consideră că Moruțan și Cicâldău sunt vinovați pentru situația turcilor: „Galatasaray trece prin momente mai delicate”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost desființați de presa din Turcia, însă Victor Becali le ia apărarea celor doi jucători.

ADVERTISEMENT

„Nu este o problemă a lui Cicâldău. Galatasaray trece prin momente mai delicate, nu se știe ce se va întâmpla din vară. Vor fi alegeri, altă situație!”.

Impresarul îl consideră pe antrenorul francez Domenec Torrent principalul vinovat pentru pasa extrem de proastă a echipei: „Ei au adus un antrenor care nu prea cunoaște fotbalul turc. Nu-l cunosc pe actualul antrenor, el a fost secund mai mult, dar nu contează”.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, despre declinul lui Galatasaray: „Au fost mulți accidentați, probleme”

O altă explicație pentru căderea lui „Cim-Bom” ar putea fi lipsa mai multor jucători importanți, dar și nevoia urgentă de rezultate pozitive: „Au fost mulți accidentați, probleme, nu poate să facă o evaluare. E disperat după puncte”.

Victor Becali a mai declarat că cei doi români nu sunt nici pe departe cei mai bine plătiți jucători ai lui Galatasaray, iar cei doi ar putea continua la Istanbul și din vară.

ADVERTISEMENT

„Moruțan și Cicâldău nu sunt cei mai bine plătiți, deocamdată este devreme să discutăm despre ce se va întâmpla. Ei au contracte! Deocamdată, n-a spus nimeni absolut nimic”, a declarat Victor Becali pentru Pro Sport.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au derby în această etapă din Superliga Turciei. Pe 14 martie, de la ora 19:00, Galatasaray va întâlni pe teren propriu Beșiktaș Istanbul.

ADVERTISEMENT

Victor Becali îi ia apărarea lui Mutu în confictul cu Șumudică: „I s-a oferit o șansă să antreneze. Nu este vinovat”

Marius Șumudică a fost extrem de nemulțumit de faptul că Adrian Mutu a fost alegerea conducerii Rapidului pentru postul de antrenor, însă Victor Becali nu este de acord:

„Nu Mutu l-a dat afară pe Iosif. I s-a oferit șansa să antreneze. Nu-l văd să îi fie frică de o provocare cum e Rapid. S-a dus să își facă meseria. Nu este vinovat Mutu că n-a ajuns Șumudică la Rapid. Eu cred în Mutu ca antrenor!

Sigur că are nevoie de experiență, dar aceasta o capeți doar muncind. A trecut prin mâna altor antrenori mari. Este un băiat inteligent! El a luat de la fiecare… acum depinde cum va pune în practică. Eu sunt convins că va reuși ca antrenor”, a mai spus Victor Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT