Sport

Victor Becali dezvăluie cum Ianis Stoica a semnat cu firma sa, informație anunțată exclusiv de FANATIK

Agentul de jucători Victor Becali a prezentat, în detaliu, modul în care mijlocașul FCSB Ianis Stoica a ales firma de impresariat Becali Sports, după ce a reziliat înțelegerea cu Anamaria Prodan.
11.12.2021 | 12:25
Victor Becali dezvaluie cum Ianis Stoica a semnat cu firma sa informatie anuntata exclusiv de FANATIK
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a semnat cu firma de impresariat Becali Sports, deținută de frații Giovanni și Victor, nu înainte de a-și rezilia contractul cu societatea Anamariei Prodan, care îi reprezenta interesele. Dragoș Sârbu a anunțat mutarea în exclusivitate pentru FANATIK.

Victor Becali spune că Ianis Stoica nu semnase cu firma Anamariei Prodan, ci cu un alt agent

Cel mai mic dintre cei doi frați Becali, Victor, în vârstă 60 de ani, a făcut cunoscut modul în care Ianis Stoica a trecut la Becali Sports. „Am citit în presă că Ianis a notificat firma care-l reprezenta. Nu știu cine sunt acționari acolo.

ADVERTISEMENT

Cine, Anamaria Prodan? Nu știu, nu mă interesează. Eu știu de altcineva. El nu semnase practic cu o firmă, ci cu un agent, Sasha și nu mai știu cum. Este dreptul lui să rezilieze, cum a fost și cel al lui Coman. Ați auzit ceva, am spus noi ceva? Nu mă cert cu nimeni”, a spus Victor Becali la emisiunea Digi Sport Matinal.

Ianis Stoica putea semna cu orice firmă de impresariat, după ce a notificat rezilierea de contract, afirmă Victor Becali

Impresarul a precizat că fotbalistul nu va avea de suferit, din punct de vedere disciplinar, pentru că a renunțat la firma Anamariei Prodan. „Îl cunosc pe tatăl lui (n.r. – fostul mijlocaș stelist Pompiliu Stoica) de foarte mulți ani, am o relație foarte bună cu el, și nu a fost jucătorul nostru.

ADVERTISEMENT

L-am întrebat despre situația băiatului după ce văzusem în presă că a notificat. Ne-am întâlnit și a spus că el l-a adus până aici după care jucătorul face ce dorește de acum înainte. Am luat legătura și cu băiatul, după care a venit și a semnat.

Din moment ce a notificat rezilierea de contract, el poate semna cu oricine dorește. Dacă firma nu dorește rezilierea, are metode legale. Până când l-a notificat pe respectivul agent, îi plătește 2 lei, 3 lei, 7 lei, ce contract are. Dacă știi mai bine, de ce mă mai întrebi? Ce, Florinel Coman a plătit ceva? Eu știu mai bine decât tine”, a mai precizat el.

ADVERTISEMENT

Victor Becali susține că în Anglia, unde este dorit Ianis Stoica, nu există exclusivitate

Totodată, Victor Becali a făcut cunoscut faptul că, în Anglia, agenții de jucători nu au exclusivități. „Acolo, trebuie să demonstrezi că ai lucrat pentru acel comison. Dacă se face dovada că agentul cu care era el semnat a venit cu contractul de la același club, dar jucătorul este transferat acolo de un alt agent, atunci e un litigiu.

Cât despre Arsenal, Gigi știe mai bine. Dacă v-a zis el… Nimeni nu face ofertă acum, în perioada asta. Acum sunt tatonări, discuții de câți bani vrei pe el, de câți poți obține. De la o întrebare e greu să spui că se va și realiza”, a mai spus Victor Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ianis Stoica a trecut la Becali Sports

Dragoș Sârbu, unul dintre conducătorii Becali Sports, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că s-a ajuns la un acord cu Ianis Stoica. De asemenea, a fost prezentată și dovada acestei mutări: „A semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021.

Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sârbu, omul care conduce Becali Sport împreună cu Victor Becali, pentru FANATIK.

Este văzut ca următorul tun financiar pentru Gigi Becali: “Îmi fac speranțe că o să iau bani mulți pe Ianis Stoica”

Totodată, Gigi Becali nu ascundea faptul că vrea să dea lovitura cu Ianis Stoica. „Îmi fac speranțe să iau bani mulți pe Ianis Stoica, pentru că de când au crescut prețurile în fotbal la câteva sute de milioane, am demonstrat că eu vând cu ce preț merită marfa.

Pe Chiricheș l-am vândut cu 10 milioane, iar după aia s-a dat cu 7. Pe Stanciu l-am vândut cu 10 și a fost dat cu 5. Aici nu mai este vorba de România, ci de valoarea jucătorului.

Dacă eu aș avea un jucător de 30 de milioane, cu siguranță că nu va pleca cu 29. Și atunci, de când au crescut prețurile, eu aștept un astfel de jucător”, spunea Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT