ADVERTISEMENT
Sport

Victor Becali intervine în noua dispută FCSB – CSA Steaua: „Fiecare lasă impresia că e stăpân pe stadioane, dar sunt pe bani publici!”

Victor Becali a intervenit în noua dispută FCSB-CSA Steaua.
Autor: Andrei Șchiopu | 21.07.2021 | 21:37
Victor Becali intervine în noua dispută FCSB - CSA Steaua: „Fiecare lasă impresia că e stăpân pe stadioane, dar sunt pe bani publici!”
Victor Becali intervine în noua dispută FCSB - CSA Steaua: „Fiecare lasă impresia că e stăpân pe stadioane, dar sunt pe bani publici!”. Sursă foto: digisport.ro

Impresarul este de părere că multe persoane din sportul românesc se consideră „stăpâni pe stadioane”, deși ele au fost făcute din bani publici, motiv pentru care nu înțelege de ce FCSB e refuzată să joace pe diferite stadioane, printre care și Ghencea.

ADVERTISEMENT

Victor Becali a fost ironic și la adresa banilor pe care îi are Armata Română, despre care a spus că primește doar 2% din PIB, dar nu ar vrea să primească o sumă de bani dacă FCSB ar juca pe arena din Ghencea, cum făcea în urmă cu mai mulți ani.

Victor Becali a intervenit în noua dispută FCSB – CSA Steaua

Victor Becali a intervenit în noua dispută dintre FCSB și CSA Steaua, comentând și declarațiile lui Tudorel Stoica, fostul căpitan legendar al Stelei fiind categoric și declarând că FCSB nu are ce căuta pe Ghencea:

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, FCSB e Steaua. Eu chiar nu înțeleg. Dacă se privatizează Steaua, nu e același lucru cu ce s-a întâmplat când a luat Gigi echipa? Și dacă se mai trezește iar cineva peste 20 de ani că nu era trecută acolo vreo cupă a păcii, ce facem?

Cum trebuia să ia Gigi echipă, că dacă nu era el, echipa nu mai era. Ei nu găsesc unul să vină, ce să mai facă licitație. Posibil că Ministerul vrea să țină echipa în B, chiar nu știu”.

ADVERTISEMENT

„Asta cu violențele, cu ce au scris suporterii nu mi se pare în regulă. Eu știu că ministerul ăsta e al României, adică tu să ai posibilitatea să scoți bani să faci întreținerea stadionului… înseamnă că Armata are bani, că parcă acolo s-au alocat 2% din PIB.

Aici, fiecare lasă impresia că e stăpân pe stadioane, dar ele sunt făcute de statul român, deci poate să joace oricine pe ele”, a mai spus Victor Becali, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord cu Tudorel Stoica!”

Victor Becali a continuat și a vorbit și despre ce a declarat Tudorel Stoica despre interzicerea accesului FCSB-ului în Ghencea: „Tot timpul apar că nu vor, că nu vor… Tudorel Stoica e una dintre marile legende ale Stelei, mi-aș fi dorit să mai avem măcar unul ca el.

Dar… omul și-a spus părerea, eu nu sunt de acord cu el, dar nu decide el sau ministerul, că stadionul a fost făcut din banii statului”.

ADVERTISEMENT

„Văd că Primăria Capitalei nu mai lasă FCSB-ul să joace pentru că e un eveniment care produce bani. Ce, trebuia să vină cineva să spună că nu îi lasă să scoată banii ăștia pentru meciuri?

La fel și cu FCSB care vrea să vină la ei pe stadion, chiar nu vor bani?”, a mai spus impresarul.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1