Sport

Victor Becali, părere pro despre planul FCSB-ului de a menaja jucători pentru meciul din campionat: „E o decizie corectă”

Victor Becali consideră că „roș-albaștrii” au luat decizia corectă în momentul în care au ales să menajeze jucătorii pentru duelul cu Petrolul din SuperLiga.
06.10.2022 | 19:06
Victor Becali parere pro despre planul FCSBului de a menaja jucatori pentru meciul din campionat E o decizie corecta
Victor Becali este de părere că Nicolae Dică a luat decizia corectă de a menaja 7 titulari pentru meciul din campionat. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat în Danemarca fără 7 fotbaliști titulari, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate. După mai multe păreri contra la inițiativa „roș-albaștrilor”, Victor Becali este de părere că FCSB a luat decizia cea bună.

Victor Becali, despre decizia FCSB-ului de a menaja jucători: „E o decizie corectă”

FCSB a plecat în Danemarca, pentru duelul cu Silkeborg fără 7 jucători de bază. Andrea Compagno, Florinel Coman, Andrei Cordea, Joonas Tamm, Malcom Edjouma, Darius Olaru și Risto Radunovic nu au făcut deplasarea pentru meciul din Conference League, cel din urmă fiind accidentat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Boban Nikolov și Billel Omrani nu pot evolua pentru „roș-albaștrii”, deoarece nu au fost înscriși pe lista UEFA. Totuși, decizia lui Nicolae Dică de a menaja titularii pentru meciul din campionat cu Petrolul Ploiești este cea corectă în opinia impresarului Victor Becali.

 „Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat”, a mărturisit Victor Becali, la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Victor Becali a comparat decizia FCSB-ului cu cea a Bosniei

Bosnia și Herțegovina a venit în România în postura de câștigătoare a primului loc din grupa B3 a Ligii Națiunilor. Astfel, antrenorul Ivaylo Petev și-a permis să aducă mai multe rezerve în Giulești.

“Păi naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci”, a mai spus Victor Becali.

ADVERTISEMENT

„În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă. Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată”, a încheiat impresarul.

FCSB a aliniat primul 11 pentru meciul cu Silkeborg

FCSB s-a deplasat în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg. „Roș-albaștrii” vor încerca să obțină prima victorie în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Totuși, misiunea va fi una foarte grea, în condițiile în care, FCSB a aliniat în echipa de start jucători cu mai puține minute petrecute pe teren în acest sezon. Andrei Dumiter, care a jucat ultimul meci oficial în urmă cu 5 luni, va fi titular în echipa lui Nicolae Dică, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Cum arată echipele de start ale celor 2 echipe:

Silkeborg: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk. Rezerve: Andersen, Hedvall – Adamsen, Busch, Calisir, Dahl, Kaalund, Klitten, Oggesen, Ostrom, Gojani, Tengstedt. Antrenor: K. Nielsen.

FCSB: Târnovanu – Boboc, Haruț, Dawa, Pantea – Oaidă, Dulca – Miculescu, Dumiter, Oct. Popescu – Rusu. Rezerve: Vlad – Bouhenna, Creţu, Musi, Radaslavescu, Şerban, Stoica. Antrenor: N. Dică.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT