Încă o veste proastă pentru Victor Becali! Decizia instanţei

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
29/03/2018, 14:57
Încă o veste proastă pentru Victor Becali! Decizia instanţei

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Conform news.ro, judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a decis joi să respingă cererea de liberare condiţionată formulată de Victor Becali. Instanţa a decis ca acesta mai poate formula o nouă cerere după data de 27 august. Decizia Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă.

În urmă cu trei săptămâni, Judecătoria Slobozia a decis că Ioan Becali, condamnat în acelaşi dosar la şapte ani şi patru luni de închisoare, poate fi liberat condiţionat, nici această decizie nefiind definitivă.

Victor şi Ioan Becali i-au dat mită unei judecătoare

Magistraţii instanţei supreme au decis luna trecută condamnarea la cinci ani şi opt luni de închisoare a lui Victor Becali, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat, în dosarul în care sunt acuzaţi că i-au dat mită aproape 200.000 de euro fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători. La rândul său, Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

În noiembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat pe Ioan Becali la 7 ani şi 4 luni de închisoare, pe Victor Becali la 5 ani şi 8 luni, pe Cristian Borcea la 7 ani şi 10 luni şi pe fosta judecătoare Geanina Terceanu la 5 ani şi 6 luni, în dosarul privind mita de 195.000 de euro primită de Terceanu când era judecător la Tribunalul Bucureşti pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul transferurilor de jucători. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Închide ×