Sport

Victor Becali o taxează pe Anamaria Prodan în privința fotografiei trucate: „Unii oameni trăiesc doar pentru poze!”

Victor Becali, consilier la o firmă de impresariat, a vorbit despre gestul Anamariei Prodan de a posta, pe Instagram, o fotografie trucată de la prezentarea lui Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns.
17.02.2022 | 11:30
Victor Becali o taxeaza pe Anamaria Prodan in privinta fotografiei trucate Unii oameni traiesc doar pentru poze
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Anamaria Prodan a postat, pe contul personal de Instagram, o imagine împreună cu Nicolae Stanciu și partenerii ei de la SPOCS, firma de impresariat la care aceasta lucrează. Însă, în mod surprinzător, fotografia s-a dovedit a fi una trucată.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost dată de gol chiar de pagina de Instagram a firmei SPOCS, care a postat aceeași fotografie, însă fără Anamaria Prodan în cadru, aceasta fiind, totuși, menționată în descriere. Ulterior, imaginea a fost înlocuită cu cea în care apare și Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, reacție în privința fotografiei trucate de Anamaria Prodan

Victor Becali susține că, în cariera sa de agent de fotbaliști, nu obișnuia să facă poze cu jucătorii pe care îi impresaria. Însă, recunoaște că există impresari, precum Anamaria Prodan, care caută să se afișeze lângă jucătorii lor.

„Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată.

Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă. 

ADVERTISEMENT

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce…

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale”, a declarat Victor Becali, la Radio Sport Total.

Nicolae Stanciu a fost transferat, în China, de Wuhan Three Towns, pentru patru milioane de euro, de la Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Wuhan FC se află pe locul 6 din prima ligă chineză, cu 20 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

  • 7 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT