Fotbal intern

Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei: “I-am dat bani şi a mai venit ea în 2013”

16.01.2019 | 11:31
Victor Becali recunoaste ca ia dat spaga judecatoarei Iam dat bani si a mai venit ea in 2013

Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei Geanina Terceanu. Fostul impresar a susţinut că i-a dat bani în momentul când a început judecarea “Dosarului Transferurilor”. În plus, acesta a dezvăluit că nu a căutat-o el pe judecătoare în acel moment.

“Nu eu am căutat-o pe judecătoare. Nu m-am dus eu la ea. Vă spun un singur lucru. Noi am fost achtaţi de această judecătoare. Am fost condamnaţi de un alt complet de la Curtea de Apel. Soţul ei, un celebru judecător de la Înalta Curte de Casaţie, ne-a condamnat. Femeia asta ne-a achitat. Eu i-am dat bani la început şi a mai venit ea în 2013. Atunci a mai cerut ceva. Nu avea pe ce să ne condamne”, a declarat Victor Becali la GSP Live.

Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei. Ce pedeapsă a primit

Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei Geanina Terceanu. Fostul impresar şi Ioan Becali au fost condamnaţi că i-au dat mită 200.000 de euro magistratului pentru a da o soluţie favorabilă în “Dosarul Transferurilor”. Victor Becali fusese condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare, în timp ce fratele acestuia a primit o pedeapsă de şapte ani și patru luni de închisoare în “Dosarul mită pentru judecătoare”.

Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei. A fost eliberat de curând din închisoare
Victor Becali recunoaşte că i-a dat şpagă judecătoarei. A fost eliberat de curând din închisoare

Victor Becali a fost eliberat din închisoare pe 24 octombrie 2018 după ce judecătorii au respins contestația procurorilor care voiau ca fostul impresar să rămână în continuare după gratii. Ioan Becali, fratele acestuia, a fost eliberat pe 2 mai 2018. Cei doi au fost condamnaţi şi în “Dosarul Transferurilor”. Victor Becali a primit o pedeapsă de patru ani și opt luni cu executare, în timp ce fostul agent a fost condamnat la şase ani și patru luni cu executare. În acelaşi dosar, judecătorii i-au mai trimis după gratii pe George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu.