Fotbal intern

Victor Becali va fi eliberat condiționat! A stat 8 luni la închisoare

24.10.2018 | 19:53
Impresarul Victor Becali va fi eliberat condiționat din închisoare
ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali va fi eliberat condiționat din închisoare, după ce a efectuat doar opt luni din pedeapsa de 5 ani şi 8 luni. El fusese condamnat la 20 februarie pentru dare de mită în cazul fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor de jucători.

Tribunalul Ilfov a respins, miercuri, ca nefondată contestaţia formulată de procurorii DNA împotriva sentinţei pronunţate pe 3 septembrie de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, prin care fusese dispusă liberarea condiţionată a lui Victor Becali.

Victor Becali alături de fratele său Ioan Becali și de vărul său Gigi Becali
Victor Becali alături de fratele său Ioan Becali și de vărul său Gigi Becali

Victor Becali, eliberat condiționat din închisoare

Decizia este una definitivă și astfel Victor Becali va fi eliberat condiționat din închisoare după ce a efectat doar opt luni din pedeapsă. Deși fusese condamnat la 5 ani și 8 luni, impresarul trebuia să stea la închisoare doar un an şi 10 luni după contopirea pedepselor şi scăderea perioadei pe care au petrecut-o în detenţie.

ADVERTISEMENT

În același dosar fusese condamnat și fratele lui Victor, Ioan Becali. Acesta primise o condamnare de șapte ani şi patru luni, dar a fost eliberat condiționat la începutul lunii mai. În schimb, fostul patron al FC Dinamo, Cristian Borcea, fusese achitat în acest dosar.

Victor Becali mai dorise eliberearea condiționată și în luna martie, dar atunci cererea sa a fost respinsă. În luna mai, impresarul a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul Jilava.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri