News

Victor Ciutacu, anunț despre plecarea Elenei Udrea: “Fetița ei avea mari probleme”

08.07.2019 | 14:58
Victor Ciutacu anunt despre plecarea Elenei Udrea Fetita ei avea mari probleme
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit despre plecarea Elenei Udrea din Costa Rica, spre România! Omul de televiziune a declarat în emisiunea sa de la România TV că a încercat s-o contacteze pe Elena Udrea, însă fără vreun rezultat. Jurnalistul a vorbit  despre problemele pe care le avea fiica Elenei Udrea!

Victor Ciutacu a vorbit despre plecarea Elenei Udrea din Costa Rica

Victor Ciutacu a spus, la România TV, că ”n-am reușit să iau legătura cu Elena Udrea”. El a afirmat că se aștepta să fie adusă în campania pentru alegerile prezidențiale. ”Procesul i se reia. În mod normal, ar trebui să rămână în libertate până la pronunțarea unei decizii definitive”, a mai afirmat jurnalistul. ”Fetița ei avea mari probleme pentru că nu avea niciun statut acolo. Am impresia că Elena Udrea nu a obținut statutul de refugiat politic. N-o văd întoarsă în viața politică, nu cred că asta e prioritatea ei” a mai spus Victor Ciutacu, precizând că are alte probleme de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea a fost fotografiată în avion, împreună mama și cu fiica ei. Se pare că Elena Udrea a plecat din Costa Rica cu o cursă de linie, cu destinația Europa.

Victor Ciutacu a vorbit despre plecarea Elenei Udrea
Victor Ciutacu a vorbit despre plecarea Elenei Udrea

Dosarul Elenei Udrea urmează să se rejudece

Fosta consilieră a președintelui Traian Băsescu a beneficiat de sentința dată de judecătorii CCR privind constituirea completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație. Acestea au fost declarate nelegale, la fel și completurile de 3 judecători.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în urma acestei hotărâri, Udrea, deși condamnată în dosarul Gala Bute, scapă de închisoare pentru că dosarul ei se va rejudeca de către magistrați specializați pe infracțiunile care îi sunt imputate de procurori. Un alt motiv entru care Elena Udrea s-ar întoarce în România ar fi și creștinarea micuței Eva Maria. În Costa Rica nu și-a putut boteza copilul deoarece nu există nicio biserică ortodoxă.