Victor Ciutacu are COVID-19. În ce stare se află prezentatorul România TV

Alexa Serdan   
în HotNews
26/11/2020, 15:45
Victor Ciutacu are COVID-19. În ce stare se află prezentatorul România TV
Victor Ciutacu are COVID-19. În ce stare se află prezentatorul România TV. Sursa foto: Instagram.com

Victor Ciutacu a anunțat în urmă cu foarte puțin timp că a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Prezentatorul de la România TV s-a autoizolat la domiciliu, precizând și care este starea sa de sănătate în momentul de față. 

Jurnalistul a dezvăluit în mediul online că are o formă ușoară a virusului din China, singurul simptom prezentat până acum fiind frisonul. Celebrul gazetar a purtat mască de protecție în permanență și a păstra distanța, dar cu toate acestea s-a îmbolnăvit.

Prezentatorul nu contestă nicio secundă existența virusului din China, fiind convins că a luat boala de la un prieten foarte apropiat, care de altfel este de profesie medic. Cu toate acestea Victor Ciutacu nu bagă mâna-n foc, sfătuindu-i pe oameni să respecte măsurile luate de autorități.

Victor Ciutacu are coronavirus. Realizatorul TV are o formă ușoară a bolii

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât.

Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ. După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș.

Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber.

Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a scris Victor Ciutacu pe pagina personală de Facebook.

În altă ordine de idei, prezentatorul a declarat că este optimist în ceea ce privește însănătoșirea sa, motiv pentru care abia așteaptă să revină pe sticlă. Jurnalistul de la România TV este încrezător în privința stării sale de sănătate, o perioadă fiind disponibil pe Skype.

„N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype.

„Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască.

Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul «purtați mască, protejați-vă» prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați”, a completat realizatorul în mediul online.

Închide ×