News

Victor Ciutacu, atac dur la adresa lui Raed Arafat! „ Ăsta e ditamai eșecul”

01.08.2020 | 15:04
Victor Ciutacu atac dur la adresa lui Raed Arafat  Asta e ditamai esecul
ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu nu a ezitat și a lansat un atac dur la adresa lui Raed Arafat! Jurnalistul spune că șeful DSU s-a făcut de râs și a dat un ”ditamai rateul” prin experiementul de la Digi 24.

Vă readucem aminte că Raed Arafat a fost de acord ca moderatorul emisiunii la care a participat să sune la DSP-uri, dar nimeni nu a răspuns timp de 30 de minute.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care Ciutacu consideră acum că Raed Arafat a eșuat complet cu organizarea sistemului pe care îl conduce.

Ce spune despre Raed Arafat!

”Să fii disperat să controlezi tot. Să-ți faci lege ca să te împopoțonezi cu titlul de Comandant al Acțiunii. Să vorbești despre tine ca despre altul.

ADVERTISEMENT

Să-ți vinzi public imaginea de om eficient și exact ca un ceas elvețian. Să iei la mișto cetățenii care-ți plătesc traiul și fantasmele.

Să te duci ca la tine acasă pentru a transmite mesajele panicoase și amenințătoare la adresa populației la televiziunea-parteneră.

ADVERTISEMENT

Și să dai ditamai rateul. Se cheamă act ratat. Și consfințește uriașul eșec al sistemului care te-a propulsat și care te ține în jilț”, scrie Victor Ciutacu

Vă readucem aminte că șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a afirmat în cadrul emisiunii pentru care l-a atacat Victor Ciutacu, că această creştere constantă a numărului de cazuri pe plan naţional nu este cauzată de nerespectarea regulilor doar pe litoral.

ADVERTISEMENT

Arafat afirmă că poate unii dintre cei care au fost la mare erau bolnavi, dar este clar că în numeroase zone din ţară, unde sunt multe cazuri, nu se respectă normele, există transmitere comunitară şi trebuie luate măsuri acolo.

”Aşteptăm să se publice HG care modifică Anexele 2 şi 3. Decizia asta se ia la nivelul CNSU. Ştiu că sunt unele judeţe care au dat astfel de decizii, dar în final asta este la CNSU. În momentul în care se publicată în MO se supune la vot propunerea care poate să fie modificată de către CNSU.

Sunt discuţii, inclusiv pentru limitarea programului la anumite activităţi – terase cluburi, baruri, locuri unde se poate dansa. Nu se referă doar la litoral, ci la mai multe zone”, a declarat Raed Arafat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: