Life

Victor Ciutacu, atac la adresa fostului patron, Dan Voiculescu: „Salarii neplătite cu lunile”

14.01.2021 | 19:10
Victor Ciutacu atac la adresa fostului patron Dan Voiculescu Salarii neplatite cu lunile
Victor Ciutacu a vorbit despre motivele pentru care a renunțat la colaborarea cu Dan Voiculescu. Foto: captură Youtube/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit extrem de sincer, pentru prima oară, despre plecarea de la Antene, produsă în urmă cu mai bine de 8 ani, și a dezvăluit unul dintre motivele care au stat la baza acestei decizii.

Realizatorul de la România TV a spus într-un interviu online realizat de Adriana Bahmuțeanu că pe vremea când lucra la Antena 2 și Antena 3, unde realiza diferite emisiuni, a fost curtat de mai multe televiziuni, dar niciodată nu a vrut să trădeze.

ADVERTISEMENT

A dezvăluit că l-a vrut până și Sorin Ovidiu Vîntu, însă l-a refuzat, crezând foarte mult în munca și în echipa de la Intact. Totul s-a schimbat în momentul în care, aflat la Jurnalul Național, unde conducea o echipă, angajații nu mai erau plătiți cu lunile.

Victor Ciutacu, dezvăluiri incredibile despre plecarea de la Intact

Ciutacu i-a dezvăluit Adrianei Bahmuțeanu că acela a fost unul din episoadele care l-a determinat să aibă o discuție serioasă cu fostul său patron, Dan Voiculescu, cu care în timp a rămas în relații cordiale, de altfel.

ADVERTISEMENT

„Au fost salarii neplătite cu lunile. Nu mai știu, două-trei luni. Nu se mai putea”, a mărturisit Victor Ciutacu în live-ul de pe Youtube realizat de Adriana Bahmuțeanu.

Jurnalistul care de 8 ani este unul din principalii mesageri ai postului de știri România TV a vorbit apoi și despre conflictul pe care îl are cu Anca Alexandrescu și Cristian Rizea, doi oameni cu legături puternice cu PSD-ul de pe vremea lui Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

A dat-o în judecată pe Anca Alexandrescu de la Realitatea Plus

Ciutacu a spus că a dat-o în judecată pe Anca Alexandrescu pentru lucrurile pe care le-a spus în urmă cu ceva timp despre el, după ce a criticat emisiunea pe care aceasta o realizează la Realitatea Plus.

„Conflictul l-a început Anca Alexandrescu. Cu sprijinul lui Rizea, a introdus numele meu într-o poveste în care nu aveam ce căuta. Faptul că am fost contemporani în anumite locuri publice nu înseamnă nimic. Se zicea de grupul de la Monaco, iar cu unii nu am avut nicio treabă.

ADVERTISEMENT

Eu am mai câștigat două procese grele, unul cu Radu Moraru și altul cu Sorina Matei. Moraru avea porprire pe conturi și executare silită”, a declarat Ciutacu.

ADVERTISEMENT