News

Victor Ciutacu, după ce Poliția Capitalei anchetează două polițiste surprinse în timp ce fumează și beau cafea: ”Multă treabă are și Miliția”

Două polițiste din Capitală, surprinse în timp ce fumează și beau cafea, sunt anchetate de Poliția Capitalei. Demersul instituției a stârnit o reacție acidă din partea jurnalistului Victor Ciutacu.
19.08.2022 | 16:40
Victor Ciutacu dupa ce Politia Capitalei ancheteaza doua politiste surprinse in timp ce fumeaza si beau cafea Multa treaba are si Militia
Reacție acidă a lui Victor Ciutacu față de decizia Poliției Capitalei de a le ancheta pe polițiste. Sursa foto: colaj Fanatik / capital.ro
ADVERTISEMENT

O poză în care apar două polițiste care fumează şi beau cafea a devenit virală pe Facebook în ultimele ore.

Două polițiste, anchetate de instituție după ce au fost pozate în timp ce fumează și beau cafea

Conform reprezentanților Poliției Române, cele două tinere sunt angajate ale Secției 3 Poliție. Una lucrează la serviciul care asigură paza instituției, iar cealaltă la biroul de informații.

ADVERTISEMENT

În fotografia distribuită masiv în online cele două polițiste apar stând pe scaun în fața secției, în timp ce fumează și beau cafea. Una dintre ele are în picioare sandale.

Majoritatea celor care au văzut poza au criticat atitudinea și machiajului strident al celor două angajate din Poliție.

ADVERTISEMENT

Conducerea Poliției Capitalei s-a autosesizat în acest caz și a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului.

”În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

ADVERTISEMENT

Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a tramsmis Poliția Capitalei.

Reacție acidă a lui Victor Ciutacu față de decizia Poliției Capitalei: ”Multă treabă are și Miliția”

La scurt timp după ce Poliția Capitalei a anunțat demararea unei anchete în acest caz, jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la România TV spune că cel responsabil cu verificările în cazul celor două angajate ar fi trebuit să fie șeful de secție care le-a permis accesul la muncă.

”Multă treaba are si Miliția! Anchetă să ce? N-au regulament? Nu le-au văzut șefii când au intrat în tură? Au pătruns în secție la adăpostul întunericului? Tot atunci le-au crescut și ghearele? Veneau direct de la salon și au scăpat de ochiul vigilent al superiorului?

Ăleia din dreapta i s-a agățat brățara involuntar de glezna, i-au sărit gradele de pe umeri și i-au ieșit degetele de la picioare prin pantofi?, scrie Victor Ciutacu pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT