News

Victor Ciutacu l-a ironizat pe fiul Vioricăi Dăncilă: “Mi-a dat block pe Facebook”

04.07.2019 | 15:17
Cine este soţia lui Victor Ciutacu şi cum s-au cunoscut cei doi

Ziaristul Victor Ciutacu l-a ironizat pe fiul premierului Viorica Dăncilă! Jurnalistul România TV a scris un text pe Facebook în care o ironiza pe Viorica Dăncilă, iar primul like a fost de la nimeni altul decât de la Victor Dăncilă, fiul premierului Viorica Dăncilă!

Victor Ciutacu l-a ironizat pe fiul premierului Viorica Dăncilă

După ce și-a dat seama de gafa făcută, fiul Vioricăi Dăncilă l-a blocat pe realizatorul de emisiuni de la Rmânia TV pe Facebook și, probabil, că și-a luat și like-ul înapoi! ”Fostul meu mare fan Victor Dăncilă, ceva dregător pe merit prin Curtea de Conturi, mi-a dat block pe fb după ce a râs de el stiripesurse.ro că mi-a dat primul like la o postare în care făceam un mișto nedemn de ilustra-i mamă. Și să-i cer scuze că nu i-am tradus textul pe înțelesul lui”, scrie Victor Ciutacu.

Victor Florin Dăncilă este în prezent consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc. Acesta s-a angajat în instituție în 2018 pe post de consilier al lui Ilie Sârbu, care este vicepreședinte al Autorității de audit, la o săptămână după ce Dăncilă s-a instalat la Guvern.

Victor Ciutacu l-a ironizat pe fiul premierului Viorica Dăncilă
Victor Ciutacu l-a ironizat pe fiul premierului Viorica Dăncilă

Aceasta este postarea critică la adresa Vioricăi Dăncilă apreciată chiar de fiul premierului

„Salut din tot suflețelul meu mic și meschin epurarea în bloc a camarilei Dictatorului cu Mustață. Pentru că d-aia mergea țara prost. Și mi se pare firesc că deciziile de eliberare în funcție sunt semnate de Neconflictuală. Care, ea singură, a fost numită, în pofida opoziției Titanului din Teleorman, după ce a câștigat Olimpiada de Premieri. Și care, tot ea, i-a numit în funcții pe demișii de azi crezându-i competenți. Bine că s-a lămurit”, este mesajul postat de Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook și apreciat cu un like chiar de către fiul a precizat Victor Ciutacu pe Facebook.