Life

Victor Ciutacu, mesaj pentru Dan Negru. Ce i-a transmis după plecarea de la Antena 1

Victor Ciutacu nu a trecut cu vederea anunțul plecării lui Dan Negru de la Antena 1, după 22 de ani. Prezentatorul de la România TV i-a lăsat un mesaj.
27.01.2022 | 08:36
Victor Ciutacu mesaj pentru Dan Negru Ce ia transmis dupa plecarea de la Antena 1
Victor Ciutacu, mesaj după plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. Ce a relatat prezentatorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moderatorul emisiunii „Punctul culminant” a vorbit pe larg ântr-o emisiune de-a sa despre demisia „regelui revelioanelor” și angajarea sa la un alt post de televiziune, și anume Kanal D.

Cu această ocazie jurnalistul de la România TV a avut și un mesaj puternic pentru Dan Negru, cu care a lucrat în același trust în urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea lui Victor Ciutacu vine după un dialog spumos pe care l-a avut cu fostul prezentator de la Antena 1 pe rețelele de socializare, acesta fiind axat pe aceeași temă.

Victor Ciutacu, mesaj după plecarea lui Dan Negru de la Antena 1. Ce a relatat prezentatorul

„Doamnelor și domnilor, vă spun ce i-am spus și lui într-o discuție relativ publică, să spunem așa.

ADVERTISEMENT

Din trustul ăla nu îți dai seama că ai plecat cu adevărat decât atunci când afli că ți-au dat jos tablourile de pe pereți.

Și el mi-a răspuns foarte înțelept. «Dacă dau tablourile de pe pereți, măcar să văd zidurile pe care le-am construit unii dintre noi împreună».

ADVERTISEMENT

Baftă multă, Dane. Sunt convins că o să faci treabă bună”, a spus Victor Ciutacu în emisiunea pe care o moderează la România TV.

Răspunsul lui Dan Negru nu a întârziat să apară. Vedeta este de părere că lucrurile făcute de el se vor vedea mult mai bine abia după ce respectivele tablouri vor fi date jos.

ADVERTISEMENT

În felul acesta vor ieși la suprafață pereții ridicați de prezentator alături de alți colegi în urmă cu peste 20 de ani, el fiind unul dintre cei mai vechi jurnaliști.

„Dane, au dat deja o bună parte din ele, zidurile-s încă acolo”, a completat Victor Ciutacu în mediul virtual, legat de discuția cu fostul moderator de la Antena 1.

Dan Negru, măgulit de emisiunea lui Victor Ciutacu

Dan Negru a anunțat oficial că a plecat la Kanal D, vestea luând prin surprindere pe toată lumea. În momentul de față nu se știe ce emisiune va modera, dar cu siguranță va face ce știe mai bine, televiziune.

Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că este măgulit de emisiunea care i-a fost dedicată la România TV și prezentată de Victor Ciutacu.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența.

Între Antena și Kanal, România TV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta.

Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit. În lumea mare a televizunii asta e normalitatea”, a scris Dan Negru pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT