Sport

Victor Ciutacu, replică explozivă după dezvăluirile lui Cosmin Olăroiu: ”Să nu mai aibă vreodată nevoie de mine”

07.01.2021 | 09:07
Victor Ciutacu replica exploziva dupa dezvaluirile lui Cosmin Olaroiu Sa nu mai aiba vreodata nevoie de mine
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Victor Ciutacu a discutat despre dezvăluirile făcute de antrenorul Cosmin Olăroiu în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”. Tehnicianul celor de la Jiangsu Suning a fost ignorat de doctorii de la Spitalul ”Victor Babeș”.

Timp de trei luni de zile, în starea de urgență, Cosmin Olăroiu donase mâncare de la restaurantul său pentru medicii care nu l-au băgat în seamă atunci când o persoană apropiată de antrenorul român a fost depistată pozitiv la coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Am postat ceva zilele trecute. M-ați întrebat ce și cum. Am tăcut. Azi aveți răspunsurile. Deși mă simt prost față de Oli, fiindcă eu l-am trimis la Victor Babeș, îi mulțumesc încă o dată pentru gestul minunat pe care l-a făcut. Și lui Carare Dorin pentru efortul admirabil.

”Să nu (mai) aibă vreodată nevoie de mine”

Iar eminentului manager de succes Emilian Imbri îi urez un an nou fericit și să nu (mai) aibă vreodată nevoie de mine. P.S. Sper ca măcar medicii de acolo să realizeze”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, jurnalistul a dezvăluit în premieră cazul, dar fără să facă public numele antrenorului care a câștigat titlul în China cu formația Jiangsu Suning.

„O importantă și apreciată persoană publică a ajutat, dezinteresat și (credea) anonim, un mare spital COVID la început de pandemie. Într-o intervenție televizată, managerul unității spitalicești a simțit nevoia să-i mulțumească public și să exprime recunoștința lui și a tuturor cadrelor medicale scoase atunci (la propriu) din foame, scoțând forțat gestul pe piață și omul din anonimatul asumat.

ADVERTISEMENT

”Nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat”

Peste nouă luni, binefăcătorul a avut o problemă Covid cu un membru al familiei. Evident, a sunat la manager, să-i ceară un sfat și să întrebe ce e de făcut, medical, mai departe. Managerul l-a asigurat că-l va suna imediat înapoi…”, scria jurnalistul pe 30 decembrie 2020.

”Când a fost nevoie și am avut un caz de COVID în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!”,  a spus Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

”Prânzul este asigurat de un sponsor care se numește Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cum ne poate ajuta și ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit și persoane să ne sponsorizeze”, a declarat Emilian Imbri, managerul spitalului ”Victor Babeș” din București, în luna martie a anului trecut.

Cosmin Olăroiu este la echipa din China de pe 28 martie 2018. Antrenorul român mai are contract cu actuala sa formație până în decembrie 2021. Tehnicianul de 51 de ani a mai antrenat de-a lungul timpului la echipe ca FC Național, Steaua București, Politehnica Timișoara sau Al-Hilal. Olăroiu a dezvăluit că s-a îmbogățit în străinătate.

ADVERTISEMENT