Life

Victor Ciutacu, revoltat de situația lui Florin Piersic: “E plimbat ca ursul între spitale, e comentat de toți băgătorii în seamă”

Victor Ciutacu, critici la adresa sistemului medical românesc. Cum a ajuns Florin Piersic, în concepția jurnalistului, subiectul unui ”circ sinistru”.
09.05.2024 | 22:05
Victor Ciutacu revoltat de situatia lui Florin Piersic E plimbat ca ursul intre spitale e comentat de toti bagatorii in seama
Victor Ciutacu, părere sinceră despre modul în care este tratat Florin Piersic. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. Subiectul ultimelor zile nu a putut să-l lase indiferent pe moderatorul de la România TV, așa că acesta a ales să-și spună părerea despre cazul lui Florin Piersic.

Victor Ciutacu critică sistemul medical românesc și modul în care este tratat Florin Piersic

În ultimele zile, Florin Piersic a avut parte de un adevărat periplu prin spiralele românești. Marele actor a transfer de la Cluj la București, iar în Capitală, a mai avut parte de un transfer între Institutul Național ”Matei Balș” și Spitalul ”Foișor”.

ADVERTISEMENT

Scopul tuturor cadrelor medicale este acel de a-l ajuta pe Florin Piersic să se facă bine. Însă, pentru unele persoanele, numeroasele transferuri medicale înseamnă un singur lucru. Și anume, lacunele sistemului medical din România.

Victor Ciutacu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la noi din țară, nu a putut să nu își exprime părerea cu privire la acest subiect. Prezentatorul de la România TV a recunoscut că întreaga situație îi lasă un gust amar și că nu îi vine să creadă ceea ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a subliniat faptul că îi înțelege pe toți cei care vor să afle detalii despre starea lui de sănătate. Florin Piersic este un nume sonor în România și aproape că nu există persoană care să nu fi auzit de el. De aici rezultă și interesul constant și preocupările fanilor și nu numai.

Victor Ciutacu este de părere că marele Florin Piersic a ajuns subiectul unui ”circ sinistru”

În direct la România TV, Victor Ciutacu și-a exprimat dezamăgirea față de cum a gestionat sistemul medical întregul eveniment. Florin Piersic a ajuns pentru prima dată în spital pe data de 17 aprilie, însă nimeni nu a vrut să se afle acest detaliu.

ADVERTISEMENT

”Habar n-am a cui a fost tâmpita idee – a încercat să ascundă evenimentul. Da, bolovanilor, internarea marelui Piersic, la 88 de ani, e un eveniment, cu E. Și trebuie tratat ca atare, nu doar la nivel profesional, ci și imagologic. Scuzele cu familia care cere discreție nu țin.”, a spus jurnalistul la România TV.

Nu doar asta i-a lăsat un gust amar lui Victor Ciutacu, ci și faptul că sistemul medical românesc a demonstrat că nu este pregătit pentru astfel de cazuri. Jurnalistului i se pare ireal că Florin Piersic este plimbat zilnic între spitale și fotografiat doar de dragul de a stârni comentarii.

ADVERTISEMENT

”E plimbat ca ursul între spitale, azi cică ajunge deja al patrulea. E pozat și filmat din toate pozițiile. E comentat de toți băgătorii-n seamă. E principalul subiect de dezbatere publică.”, a mai declarat Victor Ciutacu, în direct la România TV.

În concepția jurnalistului, fiind vorba despre o somitate din domeniul artei și nu numai, situația putea fi tratată cu profesionalism. Acum, din cauza unor gafe, marele actor a ajuns un subiect de ”circ sinistru”, după cum susține Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT