Life

Victor Dorobanțu din serialul Wednesday, aprecieri de la Tim Burton. Ce spune regizorul despre actorul român

Victor Dorobanțu, actorul din Ploiești care îl interpretează pe The thing în serialul Wednesday, laude de la Tim Burton.
05.12.2022 | 13:42
Victor Dorobantu din serialul Wednesday aprecieri de la Tim Burton Ce spune regizorul despre actorul roman
Victor Dorobanțu, The thing din serialul Wednesday, laude de la Tim Burton: ”E foarte expresiv”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Românul în vârstă de 25 de ani, protagonist în serialul momentului, a primit aprecieri de la renumitul regizor american. Ce spune scenaristul de 64 de ani despre actorul care a jucat rolul Mânuței în cea mai nouă producție de pe Netflix.

Victor Dorobanțu, The thing din serialul Wednesday, laude de la Tim Burton: ”E foarte expresiv”

Victor Dorobanțu e la prima experiență în calitate de actor, dar nu este străin de lumina reflectoarelor. Originar din orașul Ploiești, tânărul a primit numeroase aprecieri de la Tim Burton, regizorul producției Wednesday.

ADVERTISEMENT

Actorul nu are doar această meserie, ci este și magician și entertainer. Spune despre el că este un om simplu, dar pasionat de tot ceea ce face. A ajuns la castingul pentru serialul de pe Netflix abia când regizorul a chemat toți magicienii români.

S-a prezentat la selecții și a luat rolul în ciuda așteptărilor pe care le avea. Victor Dorobanțu a recunoscut că i-a fost destul de greu să îl creeze pe Thing de la zero, stând ore întregi la machiaj înainte de fiecare filmare.

ADVERTISEMENT

Se pare că toate provocările au dat rezultate într-un final pentru că tânărul a primit laude de la regizorul american. Scenaristul i-a dat voie să lucreze asupra personajului său și mai ales, să ia decizii pentru acesta.

„Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte.

ADVERTISEMENT

E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton pentru urban.ro.

Tim Burton, despre producția Wednesday

Regizorul american s-a declarat plăcut surprins de România, unde a filmat pentru serialul în care joacă și George Burcea, fostul soț al cântăreței Andreea Bălan. Vedeta s-a bucurat din plin de această nouă experiență.

ADVERTISEMENT

Tim Burton a povestit că a crescut uitându-se la filme cu monștri, cu vibe-ul creat de ceea ce înseamnă Transilvania, Munții Carpați și poveștile cu Dracula. Regizorul a descoperit că românii sunt foarte primitori și asta l-a bucurat enorm.

ADVERTISEMENT