ADVERTISEMENT
Fotbal international

Victor Font anunță apocalipsa la Barcelona: „Financiar clubul este la terapie intensivă”

Autor: Eduard Dimiean | 09.01.2021 | 10:48
Victor Font anunță apocalipsa la Barcelona: „Financiar clubul este la terapie intensivă”
Victor Font anunță apocalipsa la Barcelona: "Financiar clubul este la terapie intensivă" (hepta)

Victor Font, candidatul la președinția clubului FC Barcelona, a lansat un anunț apocaliptic cu privință la situația financiară extrem de gravă în care clubul se află în momentul de față, potrivit spuselor sale.

ADVERTISEMENT

Datorită faptului că alegerile prezidențiale se apropie cu pași repezi, Victor Font și-a lansat programul economic în care expus măsurile pe care le va adopta în cazul în care devine președinte.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, Font și-a prezentat planul pe care îl are pentru a revigora situația financiară a clubului catalan.

Victor Font anunță apocalipsa la Barcelona: „Financiar clubul este la terapie intensivă”

Victor Font a subliniat că în bugetul pentru sezonul competițional 2020-2021 există o pierdere de până la 100 de milioane de euro, motiv pentru care conducerea Barcelonei are nevoie de o restructurare pentru a evita vânzarea jucătorilor importanți și regândirea cheltuielilor clubului.

ADVERTISEMENT

„Barcelona este într-o situație critică, clubul e la terapie intensivă din punct de vedere economic. Este o realitate și de aceea e nevoie ca viitorul președinte să rezolve problemele cât mai repede cu putință! Este fundamental”, a declarat Victor Font.

Font este favorit alături de Laporta la câștigarea alegerilor, primul fiind cunoscut pentru adversitatea pentru rivalii de la Real Madrid, „Eu sunt fericit când Real Madrid este eliminată din Liga Campionilor. Cele trei UCL câştigate la rând au fost o dramă pentru mine”, a spus Victor Font.

Joan Laporta favorit în sondaje la alegeri

Deși părea inițial mare favorit la victoria în cursa prezidențială, Victor Font este pe locul secund în sondaje, cu mult în spatele lui Joan Laporta, în momentul de față cel din urmă având un avantaj procentual imens.

ADVERTISEMENT

Time Consultants a realizat un sondaj la comanda cotidianului iberic El Mundo Deportivo, cu privire la situația voturilor în vederea alegerilor prezidențiale de la clubul FC Barcelona, iar rezultatele sunt elocvente.

Joan Laporta – 52,3%,Victor Font – 13,2%, Emili Rousaud – 3,2%, Agusti Benedito – 2,7%, Xavi Vilajoana – 2,7%, Toni Freixa – 2,3%, Jordi Farre – 1,4%, Pere Riera – 0,9%, Lluis Fernandez Ala – 0,5%, Indeciși – 17,2%, Nu vor vota – 3,6%.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!